Storytel tarjous - Kokeile ilmaiseksi 30 päivän ajan!

Storytel tarjous – Kokeile Storytelia alk. 14,99 €/kk. Kokeile ilmaiseksi 30 päivän ajan ilmaisen kokeilujakson avulla. Ilmainen kokeilu ei sido sinua mihinkään. Maksat vain jos päätät jatkaa tilausta.

Tiedot päivitetty 24/08/2023 tarkista lopulliset tiedot äänikirjapalveluiden sivuilta.

Storytel

Storytel kirjatStorytel on johtava äänikirjojen ja e-kirjojen suoratoistopalvelu, joka pyrkii luomaan empaattisemman maailman tarinoiden avulla. Storytel äänikirjapalvelu tarjoaa käyttäjilleen pääsyn valtavaan valikoimaan yli 700 000 nimikettä, kuten äänikirjoja, e-kirjoja, podcasteja ja ainutlaatuisia Storytel Original -sisältöjä.

Kuuntele ääni- ja e-kirjoja myös ilman internet-yhteyttä

Storytelin kirjapalvelussa voit nauttia tarinoista haluamallasi tavalla. Suoratoista ilmaisia äänikirjoja suoraan sovelluksessa tai lataa ne offline-tilaan, jolloin kuuntelemista tai lukemista voi jatkaa ilman internet-yhteyttä.

Olipa kyseessä arkipäivän askareiden piristäminen tai työmatkan hyödyntäminen, Storytel tarjoaa kiehtovia kertomuksia jokaiseen hetkeen. Käytä palvelua rentoutuaksesi tai oppiaksesi uuden kielen.

Storytelin ilmainen kokeilujakso ei sido sinua mihinkään

Storytelin tilaus ei sido sinua pitkiin määräaikaisiin sopimuksiin, vaan tilauksen voi peruuttaa tilauksen milloin tahansa. Uusille asiakkaille Storytel tarjoaa mahdollisuuden kokeilla palvelua ilmaiseksi.

Storytelin tavoitteena on tarjota laadukasta kirjallisuutta käyttäjien omilla ehdoilla ja tehdä tarinoiden maailmasta saavutettava kaikille. Ole osa tarinoiden lumoa ja uppoudu Storytelin monipuoliseen valikoimaan.

Storytel hinta

Storytel hinnasto

Storytel tarjoaa monipuolisia tilausmalleja erilaisten tarpeiden täyttämiseksi. Palvelun hinnat alkavat alkaen 9,99 €/kuukausi. Hinnat vaihtelevat tilausmallista ja käyttäjämäärästä riippuen. Storytelin tarjousjakso kestää yleensä 3 kuukautta, jonka jälkeen tilaus jatkuu normaalihintaisena.

Hinnat voivat vaihdella tarjousjakson jälkeen, joten tarkka hintatieto kannattaa tarkistaa palvelun verkkosivuilta. Lisäksi Storytel tarjoaa mahdollisuuden kokeilla palvelua ilmaiseksi 7 päivän ajan.

Tilauksen voi myös peruuttaa milloin tahansa halutessaan. Storytelin hinnoittelu on suunniteltu tarjoamaan jokaiselle käyttäjälle sopiva vaihtoehto ja tarjota pääsy laajaan valikoimaan kirjoja ja äänikirjoja.

Storytel Basic

Storytel Basic-tilaus tarjoaa sopivan vaihtoehdon niille, jotka nauttivat kirjojen ja äänikirjojen kuuntelemisesta ja lukemisesta vähemmän. Tämä tilauspaketti antaa mahdollisuuden kuunnella ja lukea yhteensä 20 tuntia tilausjakson aikana.

Tilaus uusiutuu automaattisesti joka 30. päivä, joten voit nauttia tarinoista jatkuvasti.

Storytel Basic sisältää yhden käyttäjätilin, joka on omistettu sinulle. Käyttäjätiliä voi käyttää yhdeltä laitteelta ja nauttia kirjojen maailmasta juuri silloin kun haluat. Tämä tilauspaketti tarjoaa joustavuutta, sillä siinä ei ole sitoutumisaikaa. Peruuta tilaus milloin tahansa halutessasi.

Tilauksen hinta on 9,99 €/kuukausi, mikä tekee siitä edullisen vaihtoehdon niille, jotka kuuntelevat ja lukevat kirjoja säännöllisesti, mutta eivät tarvitse rajatonta lukuaikaa. Storytel Basic antaa sinulle pääsyn laajaan valikoimaan kirjoja ja äänikirjoja.

Storytel Premium

Storytel Premium-tilaus sopii erinomaisesti aktiivisille kirjojen ja äänikirjojen kuuntelijoille ja lukijoille. Tämä tilauspaketti tarjoaa runsaasti lukuaikaa ja monipuolisen valikoiman tarinoita nautittavaksesi. Storytel Premiumin hinta on 14,99 €/kuukausi, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon säännöllisesti kuunteleville ja lukeville.

Premium-tilauksella saat käyttöösi yhden käyttäjätilin, joka on omistettu sinulle. Kuuntele ja lue jopa 100 tuntia tarinoita tilausjakson aikana. Tilaus uusiutuu automaattisesti joka 30. päivä.

Storytel Premium-tilauksen avulla kuuntelet ja luet yhdeltä laitteelta samanaikaisesti. Tämä on kätevä ominaisuus, jos haluat jakaa lukuhetkiä perheesi tai ystäviesi kanssa.

Premium-tilauksessa ei ole sitoutumisaikaa, joten tilauksen voi peruuttaa tilauksen milloin tahansa halutessasi. Storytel Premium tarjoaa sinulle laajan valikoiman kirjoja ja äänikirjoja, joiden avulla voi syventyä tarinoiden maailmaan ja löytää uusia suosikkeja.

Storytel Unlimited

Storytel Unlimited-tilaus tarjoaa kaikenkattavan pääsyn Storytelin laajaan valikoimaan tarinoita. Tämä tilauspaketti on suunniteltu niille, jotka haluavat nauttia tarinoista rajattomasti. Hinta Unlimited-tilaukselle on 22,99 €/kuukausi.

Unlimited-tilauksen avulla kuuntelet ja luet tarinoita ilman rajoituksia. Tilaus uusiutuu automaattisesti joka 30. päivä, joten sinun ei tarvitse huolehtia tilauksen uudistamisesta erikseen.

Yhdellä käyttäjätilillä kuuntelet ja luet tarinoita yhdeltä laitteelta samanaikaisesti. Tämä on kätevä ominaisuus, jos haluat jakaa lukuhetkiä perheesi tai ystäviesi kanssa.

Unlimited-tilauksessa ei ole sitoutumisaikaa, joten tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa halutessasi. Storytel Unlimited tarjoaa sinulle rajattoman valikoiman kirjoja ja äänikirjoja eri genreistä ja kiinnostuksen kohteista, jotta voit syventyä tarinoihin oman mieltymyksesi mukaan.

Kokeile rajatonta tarinoiden maailmaa Storytel Unlimitedin avulla.

Storytel Family hinta

Storytel perheStorytel Family-tilaus tarjoaa täydellisen ratkaisun, kun haluat jakaa tarinoita ja lukuhetkiä perheesi kanssa. Tämä tilauspaketti on suunniteltu erityisesti talouksiin, joissa on useita innokkaita kirjojen ystäviä. Hinta alkaa 20,98 €/kuukausi.

Family-tilaukseen voi lisätä jopa kuusi perheenjäsentä, ja jokaisella käyttäjällä on käytettävissään 100 tuntia kuuntelu- ja lukuaikaa tilausjaksoa kohden. Jokaisella perheenjäsenellä on oma käyttäjätili ja henkilökohtainen kirjahylly, johon he voivat tallentaa suosikkitarinansa.

Tilauksen uusiutuminen tapahtuu automaattisesti joka 30. päivä, ja jokaiselle käyttäjätilille myönnetään uudet 100 tuntia kuuntelu- ja lukuaikaa. Tilausta ja maksuja hallinnoi tilauksen haltija, joka voi hallita perheenjäsenten tilauksia yhdellä tilillä.

Storytel Family tarjoaa joustavuutta ja yhteistä lukunautintoa koko perheelle. Voit jakaa kirjoja ja äänikirjoja samassa taloudessa ilman rajoituksia.

Nauti esimerkiksi lasten äänikirjoista yhdessä perheesi kanssa Storytel Familyn avulla.

Storytel opiskelija hinta

Storytel tarjoaa opiskelijoille erityisen tarjouksen, joka mahdollistaa tarinoiden nauttimisen edullisempaan hintaan. Opiskelijat voivat tilata Storytel Unlimited -tilauksen hintaan 8,49 €/kk.

Storytel Unlimited -tilaus tarjoaa monia etuja opiskelijoille. Voit kuunnella ja lukea tarinoita offline-tilassa missä ja milloin tahansa.

Tilaus antaa sinulle rajattoman pääsyn tuhansiin tarinoihin, ja palveluun lisätään uusia ääni- ja e-kirjoja päivittäin. Opiskelijat voivat hyödyntää Storytelin laajaa valikoimaa myös itsensä kehittämiseen kuuntelemalla esimerkiksi johtamiskirjallisuutta.

Opiskelija-alennuksen saamiseksi tulee aloittaa Storytel-tilaus opiskelijana osoittamalla opiskelijastatus vahvistuspalvelu SheerID:n kautta. Alennus koskee sekä uusia että takaisin palaavia asiakkaita.

Alennuksen saaminen edellyttää vuosittaista vahvistusta opiskelijastatukselle, ja alennusta voi hyödyntää yhteensä neljä vuotta. Opiskelijoiden tulee vahvistaa opiskelijastatuksensa SheerID-palvelun avulla. Vahvistus on voimassa yhden vuoden kerrallaan ja tulee uusia vuosittain.

Opiskelijat voivat vahvistaa statuksensa Storytelin verkkosivuilla omalla käyttäjätilillään. Vahvistuksen jälkeen alennus lisätään seuraavaan tilausjakson uusiutumiseen.

Storytel alennuskoodit

Storytel koodiHyödynnä Storytel alennuskoodit heti, kun ne tulevat saataville. Tilaa Storytel alennuskoodi -vahti sähköpostiin.

Ilmoitamme sinulle välittömästi, kun uusia Storytel alennuskoodeja tulee saataville. Alta löydät umpeutuneet Storytel alennuskoodit.

 • Storytel 14 päivän kokeilu
 • Storytel 3kk ilmaiseksi
 • Storytel 40 päivää ilmaiseksi
 • Storytel 45 päivää ilmaiseksi
 • Storytel 60 päivää ilmaiseksi
Alennuskoodit

Storytel kampanjakoodi

Storytel kampanjakoodiKampanjakoodin lunastaminen Storytelissä on helppoa ja nopeaa. Jos sinulla on saatu kampanjakoodi, voit käyttää sen seuraavasti:

Uudet käyttäjät ilman aikaisempaa Storytel-tiliä:

 1. Siirry Storytelin sivustolle ja valitse ”Lunasta kampanjakoodi”.
 2. Valitse vaihtoehto ”Olen uusi Storytelin käyttäjä”.
 3. Syötä kampanjakoodi ja luo uusi käyttäjätili antamalla sähköpostiosoite ja valitsemalla salasana.
 4. Klikkaa ”Lunasta” ja saat vahvistuksen uuden tilin luomisesta ja kampanjakoodin käyttöönotosta sähköpostiisi. Lataa Storytel-sovellus mobiililaitteellesi ja aloita lukeminen ja kuuntelu heti.

Aikaisemmin luodut Storytel-tilit:

 1. Siirry Storytelin sivustolle ja valitse ”Lunasta kampanjakoodi”.
 2. Valitse vaihtoehto ”Minulla on Storytel-tili”.
 3. Syötä kampanjakoodi ja kirjaudu sisään Storytel-tilillesi antamalla sähköpostiosoite ja salasana.
 4. Klikkaa ”Lunasta” ja voit heti käyttää Storytel-palvelua ja nauttia kirjoista. Mikäli sinulla on aktiivinen tilaus, kuukausimaksun veloitus keskeytyy kampanjakoodin voimassaoloajaksi.

Huomioithan, että kampanjakoodin lunastaminen ei ole mahdollista, jos sinulla on aktiivinen Storytel Unlimited -tilaus Google Playn kautta. Tällöin sinun tulee ensin peruuttaa tilaus Google-tilin kautta ja lunastaa kampanjakoodi vasta tilauksen päätyttyä.

Storytel sovellus

Storytel tietokoneella

Storytelin kirjojen parissa aloittaminen on helppoa lataamalla Storytel-sovellus mobiililaitteellesi. Sovellus on saatavilla sekä Android- että Apple-laitteille, kuten älypuhelimille ja tableteille. Sinun tulee kuitenkin varmistaa, että käyttöjärjestelmäsi täyttää vähimmäisvaatimukset: Android-laitteilla vähintään Android 5 ja iOS-laitteilla vähintään iOS 14.

Jos kohtaat ongelmia sovelluksen lataamisessa, varmista ensin, että käyttöjärjestelmäsi on päivitetty uusimpaan versioon. Voit tarkistaa päivitykset mobiililaitteesi asetuksista. Jos päivitys on saatavilla, suorita päivitys ja yritä sen jälkeen ladata Storytel-sovellus uudelleen sovelluskaupastasi.

Storytel reader

Storytel reader

Storytel Reader -lukulaite tarjoaa täydellisen tavan nauttia kirjoista Storytelin laajasta valikoimasta. Tämä kevyt ja helppokäyttöinen lukulaite tarjoaa optimoidun lukukokemuksen e-kirjoille, jolloin voit uppoutua tarinoihin kuin lukisit perinteistä painettua kirjaa.

Storytel Reader -lukulaitteen avulla voit lukea lämpimässä tai kylmässä valaistuksessa, kiitos sen valaistun ja heijastamattoman e-ink-kosketusnäytön. Laitteen keveys tekee siitä kätevän kantaa mukana, sillä se painaa vain 200 grammaa.

Yhdistä lukulaite vaivattomasti Storytel-tiliisi ja vaihtele helposti lukemisen ja kuuntelemisen välillä. Uusi langaton Bluetooth-yhteys mahdollistaa langattomat kuulokkeet, joten voit uppoutua äänikirjoihin entistä vapaammin.

Storytel Reader -lukulaitteessa on 8 GB:n muisti, joka tarjoaa tilaa noin 4000 ladatulle kirjalle. Laitteessa on myös Wi-Fi-yhteys, Bluetooth, 3.5 mm kuulokeliitäntä ja 3000 mAh Li-polymer -akku. Huomioi, että lukulaitteen käyttö edellyttää aktiivista tilausta.

Voit tilata lukulaitteen hintaan 119 €, ja toimitus on ilmainen. Normaali toimitusaika on 4-5 arkipäivää. Saat myös Tyytyväisen asiakkaan takuun, joten voit palauttaa lukulaitteen 30 päivän sisällä, mikäli et ole tyytyväinen.

Kokeile lukulaitetta ja sukella syvemmälle tarinoiden maailmaan.

Storytel lahjakortti

storytel lahjakortti tarjousStorytel tarjoaa lahjakortteja, jotka antavat pääsyn tuhansiin ääni- ja e-kirjoihin rajoittamattomasti Unlimited -tilauksen kautta. Lahjakortit ovat voimassa yhden (1) vuoden ostohetkestä ja niitä on saatavilla 1, 3, 6 tai 12 kuukauden vaihtoehdoilla.

Lahjakortin voi käyttää joko uuden tilauksen tekemiseen tai olemassa olevan Unlimited -tilauksen jatkamiseen.

Lahjakortit koskevat ainoastaan Unlimited -tilausta eikä niitä voi hyödyntää suoraan Basic, Family tai Family Plus -tilauksiin. Jos käyttäjätililläsi on aktiivinen tilaus Google Playn kautta, lahjakortin lunastaminen ei ole mahdollista.

Tällöin tulee ensin peruuttaa tilaus Google-tilin kautta ja lunastaa lahjakortti vasta tilauksen päätyttyä.

Lahjakortin voi ostaa kätevästi Storytelin verkkosivuilta. Ostotapahtuman jälkeen lahjakortti ja kuitti lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Voit tulostaa lahjakortin tai lähettää sähköisesti lahjansaajalle lahjakorttikoodin. Lahjakortin saaja voi aktivoida sen verkkosivuilla lunastamalla lahjakorttikoodin. On tärkeää huomata, että lahjakorttikoodin ei tarvitse olla lunastettu itse, mikäli haluaa antaa lahjakortin eteenpäin.

Storytelin lahjakortti tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden sukeltaa tarinoiden maailmaan ja nauttia lukemisesta ja kuuntelusta ilman rajoituksia.

Storytel irtisanominen

Storytel peruutusJos haluat peruuttaa Storytel-tilauksesi, se on helppoa seurata näitä ohjeita:

 1. Kirjaudu sisään käyttäjätilillesi verkkoselaimella.
 2. Siirry ”Oma tili” -sivulle ja valitse ”Hallinnoi tilauksesi”.
 3. Selaa sivu loppuun asti ja valitse ”Lopeta tilaus”.
 4. Valitse irtisanomisen syy luettelosta ja vahvista irtisanominen.
 5. Saat sähköpostitse vahvistuksen peruutuksesta.

Jos tilauksesi on tehty suoraan sovelluksen kautta Google-tilin avulla, sinun tulee peruuttaa tilaus suoraan Google Play Kaupan sovelluksen kautta. Avaa Google Play -sovellus Android-laitteellasi, siirry Maksut ja tilaukset -osioon ja valitse haluamasi tilaus, jonka haluat peruuttaa. Noudata sitten ohjeita peruutuksen viimeistelyä varten.

On tärkeää huomata, että pelkän sovelluksen poistaminen laitteelta tai tilauksen käyttämättä jättäminen ei peruuta tilausta. Tilauksen peruuttaminen on tehtävä erikseen. Voit jatkaa palvelun käyttöä tilauskauden loppuun saakka, vaikka olisit peruuttanut tilauksesi. Jos haluat aktivoida tilauksen uudelleen tai peruuttaa sen myöhemmin, voit tehdä sen milloin tahansa.

Huomioi myös, että jos peruutat tilauksen ilmaisen kokeilujakson aikana, tilauksesi päättyy välittömästi. Voit aloittaa palvelun uudelleen tilaamalla sen uudestaan.