Paras äänikirjapalvelu 2024 - Vertailussa äänikirjapalvelut

Löydä parhaat äänikirjapalvelut vertailustamme. Hyödynnä myös ilmainen kokeilujakso eri äänikirjapalveluihin ja voit kuunnella äänikirjoja ilmaiseksi. Äänikirjoja voi kuunnella ilmaisen kokeilujakson aikana sitoumuksetta.

paras äänikirjapalvelu

Tiedot päivitetty 10/08/2023 tarkista lopulliset tiedot äänikirjapalveluiden sivuilta.

Äänikirjapalvelu vertailu

Äänikirjapalvelut tarjoavat uusille asiakkaille valtavan valikoiman äänikirjoja ilmaiseksi, joita voit kuunnella usealla eri kielellä (suomi, ruotsi, englanti). Mikä on paras äänikirjapalvelu äänikirjojen kuunteluun?

Vertaile alhaalta kaikki äänikirjapalvelut ja valitse sinulle paras äänikirjapalvelu, joissa äänikirjoja voi kuunnella nettiyhteydellä tai ilman nettiyhteyttä myös offline tilassa.

Muista myös, että ilmaisen kokeilujakson avulla voi kuunnella äänikirjoja ilmaiseksi. Kirjoja voi lukea tai kuunnella jopa usean kuukauden ajan täysin ilmaiseksi.

Bookbeat äänikirjapalvelu

Bookbeatin ilmaiset äänikirjat

BookBeat palvelusta löytyy monipuolisia tilausvaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Kolme eri tilausvaihtoehtoa:

  • Basic
  • Premium
  • Perhetili

Nämä tilausvaihtoehdot takaavat joustavuuden ja räätälöidyn kokemuksen kirjallisuuden ystäville.

Bookbeat Basic

BookBeat Basic -tilaus on suunniteltu niille, jotka nauttivat äänikirjoista ja e-kirjoista kohtuullisissa määrin. Tällä 9,99 €/kk tilauksella asiakkaat saavat 20 tunnin kuuntelu- ja lukuoikeuden kuukaudessa.

Basic-tilaukseen voidaan myös lisätä lisäprofiileja hintaan 4,90 €/kk per profiili, mikä mahdollistaa koko perheen osallistumisen kirjallisuuden nauttimiseen.

Bookbeat Premium

BookBeat Premium on suunnattu aktiivisemmille kirjojen kuluttajille. Se maksaa 16,99 €/kk ja siihen sisältyy 100 tunnin kuuntelu- ja lukuoikeus.

Premium-tilaajat voivat myös lisätä lisäprofiileja hintaan 5,99 euroa kuukaudessa per profiili, mikä mahdollistaa yhtäaikaisen lukemisen ja kuuntelun useilla eri laitteilla.

Bookbeat Perhe

BookBeat Perhetili on erinomainen ratkaisu perheille, jotka haluavat jakaa lukemisen ja kuuntelemisen iloa. Rekisteröitymällä palveluun käyttäjä voi lisätä jopa neljä lisäprofiilia maksua vastaan.

Jokainen profiili saa nauttia omista kirjalistoistaan ja kirjanmerkeistään. Lisäprofiilien hinta on 4,90 euroa kuukaudessa Basic-paketilla ja 5,99 euroa kuukaudessa Premium-paketilla.

BookBeat tarjoaa muun muassa houkuttelevia hintavaihtoehtoja niille, jotka rakastavat uppoutua kirjojen maailmaan, tarjoten samalla joustavuutta ja käyttäjäkohtaista räätälöintiä.

Elisa Kirja äänikirjapalvelu

elisa kirja

Elisa Kirja tarjoaa äänikirjojen ja e-kirjojen nautiskelijoille erilaisia tilausvaihtoehtoja, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisiin lukutottumuksiin ja tarpeisiin. Elisa Kirjassa äänikirjoja voi ostaa myös omaksi. Se on ainoa äänikirjapalvelu, josta voi ostaa yksittäisiä kirjoja.

Elisa Kirja Mini

Elisa Kirjan Mini on täydellinen valinta niille, jotka kuuntelevat tai lukevat kirjoja harvemmin. 9,99 €/kk maksulla asiakkaat saavat 20 tuntia kuuntelu- tai lukuaikaa kuukaudessa.

Tämä paketti on ihanteellinen satunnaisille lukijoille, ja uusille asiakkaille tarjotaan 30 päivää veloituksetta, jolloin asiakkaat voivat nauttia kirjallisuudesta omalla tahdillaan.

Elisa Kirja Premium

Elisa Kirjan Premium -tilaus on tarkoitettu aktiivisille kirjojen kuluttajille. Tämä tilaus tarjoaa huomattavat 110 tuntia kuuntelu- tai lukuaikaa kuukaudessa hintaan 16,99 €/kk.

Se tarjoaa mahdollisuuden uppoutua kirjallisuuden maailmaan syvemmin, ja sekin voidaan kokeilla 30 päivän ajan veloituksetta.

Elisa Kirjan iOS ja Google Play -sovellus tarjoaa joustavuutta ja mukavuutta kuunteluun ja lukemiseen eri laitteilla, kuten tabletilla ja puhelimella. Tällä hetkellä tilausta pystyy käyttämään vain yksi henkilö kerrallaan, ja se on suunniteltu henkilökohtaiseen käyttöön.

Vaikka tällä hetkellä ei ole mahdollista jakaa tilausta useiden käyttäjien kesken, saattaa tulevaisuudessa se olla mahdollista.

Elisa Kirjasta löytyy monipuolisia hintavaihtoehtoja kirjallisuuden ystäville, riippuen kuinka paljon he haluavat lukea tai kuunnella kirjoja.

Nextory äänikirjapalvelu

Nextory

Nextory tarjoaa kolme erilaista tilausvaihtoehtoa, jotka on suunniteltu eri tyyppisille kirjojen kuluttajille.

Nextory Pronssi

Nextoryn Pronssi-tilaus on suunnattu käyttäjille, joiden kuuntelu- ja lukumäärät ovat kohtuullisia. Tällä 11,99 €/kk tilauksella käyttäjät voi kuunnella ja lukea 30 tuntia kuukaudessa.

Pronssi-tilauksella voi luoda neljä erillistä profiilia, mutta vain yksi profiili pystyy käyttämään sovellusta kerrallaan. Kuuntelu- ja lukemistunnit jaetaan tasaisesti kaikkien profiilien kesken.

Nextory Kulta

Kulta-tilaus on tarkoitettu niille, jotka lukevat ja kuuntelevat kirjoja suuremmissa määrissä. Tämä 16,99 €/kk tilaus antaa käyttäjille rajattoman pääsyn Nextoryn ääni- ja e-kirjojen valikoimaan. Kuten Pronssi-tilauksessa, Kulta-tilauksessa voi olla neljä erillistä profiilia, mutta vain yksi voi käyttää sovellusta samanaikaisesti.

Nextory Perhe

Nextoryn Perhe-tilaus tarjoaa ratkaisun, kun useampi käyttäjä haluaa kuunnella tai lukea kirjoja samanaikaisesti. Tässä tilausvaihtoehdossa voi luoda neljä erillistä profiilia, ja käyttäjä voi valita, kuinka moni näistä voi käyttää sovellusta yhtä aikaa.

Perhe-tilauksen hinta vaihtelee profiilien määrän mukaan: kaksi profiilia maksaa 20,99 €/kk, kolme profiilia 24,99 €/kk ja neljä profiilia 27,99 €/kk.

Näin Nextory tarjoaa monipuolisia hintavaihtoehtoja erilaisille kirjojen ystäville, jotka voivat valita tilauksen kuuntelu- ja lukumääränsä mukaan.

Storytel äänikirjapalvelu

storytel

Storytel tarjoaa eri hintaisia tilausvaihtoehtoja, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisia tarpeita.

Storytel Basic

Storytel Basic on suunnattu käyttäjille, jotka lukevat ja kuuntelevat ääni- ja e-kirjoja maltillisesti. Tämä 9,99 €/kk tilaus tarjoaa 20 tuntia kuuntelu- ja lukuaikaa kuukaudessa.

Tilaus uusiutuu automaattisesti joka 30. päivä, jolloin lukemisen tai kuuntelun voi jatkaa keskeytyksettä.

Storytel Premium

Jos kirjojen ja äänikirjojen kulutus on suurempaa, Storytel tarjoaa Premium-tilauksen. Tämä 14,99 euron kuukausitilaus sisältää 100 tuntia kuuntelu- ja lukuaikaa kuukaudessa.

Kuten Basic-tilauksessa, Premium-tilaus uusiutuu automaattisesti joka 30. päivä.

Storytel Unlimited

Storytel Unlimited on niille, jotka haluavat nauttia tarinoista ilman rajoituksia. Tämä tilauspaketti maksaa 22,99 €/kk ja tarjoaa rajattoman kuuntelu- ja lukuoikeuden Storytelin laajaan valikoimaan.

Unlimited-tilauksen avulla voi uppoutua kirjojen ja äänikirjojen maailmaan ilman rajoituksia.

Storytel Family

Perheille, jotka haluavat jakaa tarinoiden ilo, Storytel tarjoaa Family-tilauksen. Tämä tilausvaihtoehto tarjoaa jokaiselle perheenjäsenelle 100 tuntia kuuntelu- ja lukuaikaa kuukaudessa ja jokaiselle käyttäjälle oma käyttäjätili ja henkilökohtainen kirjahylly.

Hinnat alkavat 20,98 €/kk.

Suomalainen Plus e-kirja- ja äänikirjapalvelu yhdistyy Storytelin kanssa ja Suomalainen Plus -palvelun toiminta päättyy 1.7.2023.

Storytel opiskelija

Lisäksi Storytel tarjoaa opiskelijoille erityisen Unlimited-tilauksen, joka maksaa 8,49 €/kk. Tämä tilaus antaa opiskelijoille rajattoman pääsyn Storytelin kirja- ja äänikirjavalikoimaan edullisempaan hintaan.

Opiskelijat voivat vahvistaa opiskelijastatuksensa Storytelin verkkosivuilla SheerID-palvelun avulla.

Näin Storytel tarjoaa monipuolisia tilausvaihtoehtoja, jotka soveltuvat erilaisiin lukutarpeisiin ja -toiveisiin.

Paras äänikirjapalvelu lapsille

paras äänikirjapalvelu lapsille

Storytel ja BookBeat ovat kaksi äänikirjapalvelua, jotka tarjoavat lapsille suunnattuja sisältöjä. Molemmat palvelut tarjoavat erityisen lasten tilan, jossa lapsille näytetään vain heille sopivaa sisältöä.

Storytelin Kids Mode -tila on suunniteltu tarjoamaan turvallinen ja lapsiystävällinen ympäristö. Tämä tila rajoittaa pääsyn ainoastaan lastenkirjavalikoimaan.

Kun vanhempi aktivoi Kids Mode -tilan, hän luo pinkoodin, joka estää lapsia vaihtamasta profiilia ilman lupaa. Tämä tarjoaa lisäturvaa, varmistaen, että lapsi käyttää Storytel-sovellusta vain lapsille tarkoitetussa tilassa.

Lisäksi, lapsilla on Kids Mode -tilassa oma henkilökohtainen kirjahylly, ja heille suositellaan uusia kirjoja aiempien kuuntelujen ja lukemisen perusteella.

Toisaalta, BookBeat tarjoaa mahdollisuuden muuttaa profiili lapsiprofiiliksi. Tämä varmistaa, että lapselle näytetään vain heille sopivaa sisältöä sovelluksessa.

Vanhempien on kirjauduttava sisään käyttäjätililleen, mentyä profiileihin, ja muutettava profiili ”Lapsi”-tilaan. Tämän jälkeen sovellus näyttää ainoastaan lapsille soveltuvaa sisältöä.

Nämä kaksi palvelua tarjoavat erinomaisen tavan yhdistää teknologia ja lukeminen lasten kanssa, tarjoten samalla turvallisen ympäristön, jossa lapset voivat tutustua kirjallisuuden maailmaan. Kuuntele satuja ilmaiseksi lapsesi kanssa näissä palveluissa.

Paras äänikirjapalvelu perheelle

paras äänikirjapalvelu perheelleStorytel, BookBeat ja Nextory ovat merkittäviä äänikirjapalveluita, jotka tarjoavat erityisesti perheille suunnattuja tilausvaihtoehtoja.

Nextory Perhe

Nextoryn Perhe-tilauspaketti on suunniteltu perheille, jotka haluavat nauttia lukemisesta ja kuuntelusta samanaikaisesti. Perhe-tilauksen avulla voit luoda jopa neljä erillistä profiilia. Hinnoittelu vaihtelee profiilien määrän mukaan: kahden profiilin paketti maksaa 20,99 € kuukaudessa, kolme profiilia 24,99 € kuukaudessa ja neljä profiilia 27,99 € kuukaudessa.

Bookbeat Perhetili

BookBeat Perhetili on toinen hyvä vaihtoehto perheille. Sen avulla käyttäjät voivat jakaa kirjojen ilon perheenjäsenten kesken, luomalla neljä lisäprofiilia maksua vastaan. Kullekin profiilille voi kuunnella ja lukea joko 20 tuntia kuukaudessa Basic-paketilla tai 100 tuntia kuukaudessa Premium-paketilla. Lisäprofiilien hinta Basic-paketilla on 4,90€/kk ja Premium-paketilla 5,99€/kk.

Storytel Family

Storytelin Family-tilaus tarjoaa kokonaisvaltaisen lukukokemuksen koko perheelle. Tämän tilauspaketin hinta alkaa 20,98 € kuukaudessa ja se sisältää kuusi profiilia, joista jokainen voi nauttia 100 tuntia kuuntelu- ja lukuaikaa kuukaudessa. Jokaisella käyttäjällä on oma henkilökohtainen kirjahylly, ja tilauksen uusiutuminen tapahtuu automaattisesti joka 30. päivä.

Nämä palvelut tarjoavat mahdollisuuden jakaa lukemisen ilo koko perheen kanssa, tuoden yhteen kaikenikäiset kirjojen ystävät. Valitsemalla perhepaketti, perheet voivat rikastuttaa yhteistä aikaansa jakamalla lukukokemuksia yhdessä.

Paras äänikirjapalvelu opiskelijalle

paras äänikirjapalvelu opiskelijalle

Storytel ja BookBeat ovat kaksi johtavaa äänikirjapalvelua, jotka tarjoavat erityisesti opiskelijoille suunnattuja alennuksia.

Storytel opiskelijoille

Storytel tarjoaa opiskelijoille erityisen Unlimited-tilauksen, joka on hinnoiteltu edulliseen 8,49 €/kk hintaan. Tämä tarjous antaa opiskelijoille rajattoman pääsyn tuhansiin tarinoihin offline-tilassa missä ja milloin tahansa. Tilaus sisältää niin ääni- kuin e-kirjojakin, ja uusia teoksia lisätään valikoimaan päivittäin. Storytelin opiskelija-alennuksen hyödyntäminen edellyttää opiskelijastatuksen vuosittaista vahvistusta SheerID-palvelun kautta.

Bookbeat opiskelijoille

Toinen mainittava palvelu on BookBeat, joka tarjoaa opiskelijoille Basic-tilauksen alennettuun 4,99 €/kk hintaan. Tämä paketti sisältää 20 tuntia kuuntelu- ja lukuaikaa kuukaudessa. BookBeat hyödyntää myös SheerID-palvelua opiskelijatunnuksen todentamiseen ja alennuksen saaminen on suunniteltu joustavaksi, sillä tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa.

Nämä palvelut tarjoavat opiskelijoille laajan valikoiman kirjallisuutta, joka ulottuu kaunokirjallisuudesta tietokirjallisuuteen, mukaan lukien monenlaiset itsensä kehittämiseen tarkoitetut teokset. Storytel ja BookBeat tarjoavat mahdollisuuden rikastuttaa opiskelijaelämää kirjallisuuden parissa, tarjoten joustavia ja edullisia ratkaisuja äänikirjojen ja e-kirjojen nauttimiseen.

Paras äänikirjapalvelu lahjaksi

paras äänikirjapalvelu lahjaksi

Äänikirjapalvelut Elisa Kirja, BookBeat ja Storytel tarjoavat mahdollisuuden antaa lahjaksi pääsyn kiehtovaan kirjallisuuden maailmaan lahjakorttien muodossa.

Elisa Kirjan lahjakortti

Elisa Kirjan lahjakortti tarjoaa vastaanottajalle mahdollisuuden syventyä laajaan kirjavalikoimaan helposti ja joustavasti. Lahjakortin voi lunastaa Elisa Kirjan verkkokaupassa, jolloin saldo tallentuu käyttäjän tilille. Lahjakortti voidaan käyttää joko kirjaostoihin tai palvelun kuukausimaksuun, minkä ansiosta vastaanottaja voi valita, miten hän haluaa tutustua kirjallisuuteen.

Bookbeat lahjakortti

BookBeatin lahjakortti on oiva tapa jakaa lukemisen ja kuuntelemisen iloa. Ostaminen ja lunastaminen on suunniteltu helpoksi, joten lahjakortti sopii niin kirjallisuuden ystäville kuin uusillekin lukijoille. Lahjakorttikoodi lähetetään sähköpostitse, ja sen voi lunastaa BookBeatin verkkosivuilla.

Storytel lahjakortti

Storytelin lahjakortti tarjoaa lahjansaajalle pääsyn tuhansiin ääni- ja e-kirjoihin rajoittamattomasti Unlimited-tilauksen kautta. Lahjakortit ovat voimassa yhden vuoden ostohetkestä ja niitä on saatavilla eri pituisia ajanjaksoja varten. Lahjakortin lunastaminen onnistuu Storytelin verkkosivuilta, ja lahjakorttikoodi voidaan tulostaa tai lähettää sähköisesti lahjansaajalle.

Kaikkien näiden palveluiden lahjakortit tarjoavat kirjallisuuden ystäville mahdollisuuden uppoutua tarinoiden maailmaan omilla ehdoillaan. Ne tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia kirjallisuudesta missä ja milloin tahansa, tarjoten lukuelämyksiä kaikille.

Halvin äänikirjapalvelu

halvin äänikirjapalvelu

Äänikirjapalveluiden kenttä tarjoaa useita vaihtoehtoja, joiden hinnat ja ominaisuudet vaihtelevat. Halvimmat äänikirjapalvelut ovat BookBeat ja Storytel, joiden tilaukset alkavat 9,99 €/kk.

BookBeatin ilmainen kokeilujakso on 30 päivän pituinen ja Basic-tilaus tarjoaa 20 tuntia kuunteluaikaa kuukaudessa. Käyttäjät voivat myös lisätä lisäprofiileja tilaukseensa lisämaksusta. Storytel tarjoaa myös monipuolisia tilausmalleja alkaen 9,99 €/kk, ja palvelun ilmainen kokeilujakso kestää 7 päivän ajan.

Seuraavaksi hinnaltaan on Nextory, jonka tilaukset alkavat 11,99 €/kk. Nextory tarjoaa pääsyn laajaan valikoimaan e-kirjoja ja äänikirjoja, ja se tarjoaa uusille käyttäjille 30 päivän ilmaisen kokeilujakson.

Elisa Kirja Premium ja BookBeat Premium ovat kalliimpia vaihtoehtoja, molemmat 16,99 eurolla kuukaudessa. Elisa Kirjan Premium tarjoaa 110 tuntia kuuntelu- ja lukuaikaa kuukaudessa ja laajan valikoiman suomenkielisiä kirjoja. BookBeat Premium tarjoaa 100 tuntia kuunteluaikaa kuukaudessa.

Näiden palveluiden avulla kuluttajat voivat löytää äänikirjapalvelun, joka vastaa heidän tarpeitaan ja budjettiaan. Jokaisella palvelulla on omat vahvuutensa, ja hinta vaihtelee tarjottujen ominaisuuksien mukaan. Loppujen lopuksi valinta riippuu käyttäjän omista mieltymyksistä ja tarpeista.

Ilmainen äänikirjapalvelu

Äänikirjoja voi kuunnella myös ilmaisten äänikirjapalveluiden avulla, kuten eKirjasto. Löydät ilmaiset äänikirjat täältä.