Bookbeat tarjous - Kokeile 30 päivän ajan ilmaiseksi

Kokeile Bookbeat -palvelua 30 päivän ajan ilmaiseksi. Kokeilujakson saat kuunnella ja lukea kirjoja täysin ilmaiseksi. Voit peruuttaa tilauksesi milloin vain. Etu koskee uusia Bookbeat-käyttäjiä.

Tiedot päivitetty 28/05/2023 tarkista lopulliset tiedot äänikirjapalveluiden sivuilta.

Bookbeat

Tutustu Bookbeat äänikirjapalveluun, joka on valloittanut Suomen. Bookbeat tarjoaa yli 800 000 e- ja äänikirjoja, joiden joukosta löydät uusimmat kirjat, jännittävät dekkarit, sydämeenkäyvät romaanit sekä inspiroivat elämäkerrat ja paljon muuta.

Kaikki tämä alkaen vain 9,99 € kuukaudessa. 30 päivän ilmaisen kokeilujakson aikana voit lukea äänikirjoja ilmaiseksi. Et sitoudu mihinkään, voit perua tilauksesi koska tahansa. BookBeatissa sinä päätät, mikä on sopiva tilauspaketti.

Valitse juuri sinulle oikea Bookbeat-tilauspaketti ja maksa vain siitä ajasta, jonka haluat viettää kuunnellen. Bookbeat hinnat alkavat 9,99 € kuukaudessa. Bookbeat on vertailumme halvin äänikirjapalvelu, joten voit kuunnella äänikirjoja varmasti edullisesti.

Kokeile Bookbeatia ilman sitoumuksia

Bookbeatin kirjavalikoimasta löydät kaiken aina uusimmista julkaisuista klassikoihin. Tutustu yli 800 000 kirjan tarjontaan ja löydä äänikirja, josta varmasti pidät.

Bookbeatissa ei ole määräaikaista sitoumusta. Jos huomaat, ettei Bookbeat olekaan sinua varten, voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa, ilman murehtimista.

Bookbeat-sovelluksen käyttöönotto on helppoa

  1. Luo käyttäjätili. Tilin luomisen jälkeen pääset nauttimaan maksuttomasta kokeilusta.
  2. Lataa Bookbeat-sovellus. Sovellus löytyy sekä App Storesta että Google Playsta. Kirjautuessasi sisään pääset tutustumaan laajaan valikoimaan.
  3. Kuuntele ja lue. Valitse nyt mieluinen kirja yli 800 000 e- ja äänikirjan valikoimasta ja uppoudu tarinan maailmaan.

Kokeile BookBeatia jo tänään maksutta.

Bookbeat hinta

Bookbeat hinnastoKäyttäjät voivat valita joko Basic-tilauksen, joka tarjoaa 20 tuntia kuunteluaikaa kuukaudessa 9,99 eurolla, tai Premium-tilauksen, joka tarjoaa 100 tuntia kuunteluaikaa kuukaudessa 16,99 eurolla.

Lisäksi BookBeat tarjoaa mahdollisuuden lisätä lisäprofiileja kuukausittaiseen tilaukseen. Basic-lisäprofiili maksaa 4,90 euroa kuukaudessa, kun taas Premium-lisäprofiili maksaa 5,99 euroa kuukaudessa.

Opiskelijat voivat hyötyä erityisestä alennuksesta, jolla he saavat tilauksen puoleen hintaan, 4,99 euroa kuukaudessa.

Boobeat Basic

Bookbeat Basic on ihanteellinen ratkaisu niille, jotka nauttivat äänikirjoista ja e-kirjoista kohtuullisissa määrin. Tällä tilauksella, joka maksaa 9,99 €/kk, käyttäjä saa käyttöönsä 20 tuntia kuuntelu- ja lukuaikaa kuukaudessa.

Bookbeat Basic sisältää myös mahdollisuuden lisätä lisäprofiileja hintaan 4,90€/kk per profiili, jolloin koko perhe voi nauttia omista äänikirjoistaan. Mikä parasta, BookBeat Basicin tilauksen voi vaihtaa milloin tahansa, mikäli käyttäjä haluaa lisää kuuntelu- ja lukuaikaa.

Bookbeat Premium

Bookbeat Premium on suunniteltu äänikirjojen ja e-kirjojen suurkuluttajille. Tämä tilauspaketti, jonka hinta on 16,99 €/kk, tarjoaa käyttäjälle 100 tuntia kuuntelu- ja lukuaikaa kuukaudessa, mahdollistaen laajan kirjavalikoiman tutkimisen.

Bookbeat Premium-tilaajat voivat lisätä lisäprofiileja hintaan 5,99 €/kk per profiili, joka mahdollistaa useiden kirjojen samanaikaisen kuuntelun ja lukemisen eri laitteilla. Jos käyttäjä löytää tarvitsevansa vähemmän kuuntelu- tai lukuaikaa, tilauksen voi helposti vaihtaa Bookbeat Basic-tilaukseen.

BookBeat Premium tarjoaa siis joustavuutta ja laadukasta sisältöä niille, jotka rakastavat uppoutua kirjojen maailmaan.

Bookbeat perhetili

BookBeat Perhetili tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden jakaa äänikirjojen ilon perheenjäsenten kesken. Rekisteröitymällä BookBeatiin, käyttäjä voi lisätä neljä lisäprofiilia maksua vastaan. Jokainen profiili nauttii yksilöllisistä ominaisuuksista, kuten omista kirjalistoista ja kirjanmerkeistä.

Lisäprofiilin hinta on Bookbeat Basic-paketilla 4,90€/kk, kun taas Premium-paketilla se on 5,99€/kk. Lisäprofiilit voivat kuunnella ja lukea joko 20 tuntia kuukaudessa Basic-paketilla tai 100 tuntia kuukaudessa Premium-paketilla. Lisäprofiilien hallinta on helppoa ja suoraviivaista. Perhetilin avulla lapset löytää kuunneltavat iltasadut helposti ja turvallisesti.

Bookbeat lahjakortti

bookbeat lahjakortti

BookBeatin lahjakortit tarjoavat kätevän tavan jakaa lukemisen ja kuuntelemisen iloa läheisille. Ostaminen ja lunastaminen on helppoa, ja useampien lahjakorttien aktivointi samanaikaisesti on mahdollista.

Digitaalinen lahjakortti voidaan ostaa ilman BookBeat-tiliä. Ostotapahtuman jälkeen saa sähköpostitse lahjakorttikoodin.

Lahjakortti sisältää koodin, joka voidaan lunastaa BookBeatin verkkosivuilla.

Lahjakortit ovat täydellinen tapa ilahduttaa kirjallisuuden ystäviä tarjoamalla heille mahdollisuuden tutustua laajaan kirjavalikoimaan ja uppoutua tarinoiden maailmaan.

Bookbeat alennuskoodit

Bookbeat alennuskoodiHyödynnä Bookbeat alennuskoodit heti, kun ne tulee saataville. Tilaa Bookbeat alennuskoodi -vahti sähköpostiosoitteellasi.

Ilmoitamme heti, kun uudet Bookbeat alennuskoodit ovat saatavilla. Alhaalta löydät aiemmat alennuskoodit.

  • Bookbeat tarjous 45 päivää ilmaiseksi
  • Bookbeat koodi 60 päivää ilmaiseksi
  • Bookbeat tarjous 1€
Alennuskoodit

Bookbeat alennus: Alennuskoodi opiskelijoille

Bookbeat tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden nauttia äänikirjoista ja e-kirjoista alennettuun hintaan. Tämä Bookbeat alennuskoodi mahdollistaa Basic-tilauksen hankkimisen vain 4,99 €/kk.

Bookbeat alennuskoodi: opiskelija

Bookbeat opiskelija paketti sisältää 20 tuntia kuuntelu- ja lukuaikaa kuukaudessa. Prosessi on helppo: rekisteröidy, aktivoi opiskelijakoodi ja aloita kuuntelu.

Opiskelijan on vahvistettava statuksensa, ja BookBeat käyttää kolmannen osapuolen palvelua SheerID:n opiskelijatunnuksen todentamiseen. Alennus on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille pääsy laajaan kirjojen valikoimaan edulliseen hintaan ja joustavilla ehdoilla, sillä tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa.

Bookbeat sovellus

Bookbeat-sovellus avaa sinulle oven laajaan ääni- ja e-kirjavalikoimaan, josta löydät kaiken aina uusimmista hiteistä suosittuihin klassikoihin. Yhdellä kiinteällä kuukausimaksulla voit uppoutua kirjallisuuden maailmaan milloin ja missä tahansa.

Lataa sovellus helposti puhelimeesi tai tablettiisi omasta sovelluskaupastasi. Sovelluksen asentaminen on vaivatonta, ja voit luoda käyttäjätilin kätevästi tilauksen yhteydessä.

Anna mielikuvituksesi lentää ja sukella laadukkaan kirjavalikoiman syövereihin. Etsitpä sitten jännitystä, romantiikkaa tai vaikuttavia tietokirjoja, Bookbeat tarjoaa sinulle loputtomasti lukemista ja kuuntelemista iloksesi.

iOS

Voit ladata BookBeat-sovelluksen iOS-laitteellesi helposti seuraamalla näitä ohjeita. Avaa App Store puhelimellasi tai tabletillasi.

Etsi hakusanalla ”BookBeat” ja valitse sovellus, joka vastaa hakutulosta. Varmista, että laitteessasi on iOS 14 tai uudempi käyttöjärjestelmäversio, jotta voit ladata sovelluksen.

Kun olet löytänyt sovelluksen, valitse ”Hae” ja odota, että latausprosessi on valmis. Sen jälkeen voit asentaa sovelluksen napauttamalla ”Asenna”.

Android

Voit ladata BookBeatin sovelluksen Android-laitteellesi helposti noudattamalla seuraavia ohjeita. Avaa Play-kauppa puhelimellasi tai tabletillasi ja etsi hakusanalla ”BookBeat”.

Valitse hakutuloksista sovellus, joka vastaa BookBeatin kuvausta. Varmista, että laitteesi käyttöjärjestelmä on vähintään Android 6 tai uudempi, jotta voit asentaa sovelluksen.

Kun olet löytänyt BookBeatin Android-sovelluksen, valitse ”Asenna” ja sen jälkeen ”Hyväksy”. Odota, että sovelluksen lataus- ja asennusprosessi on valmis.

Lukutunnit

BookBeatin lukutunnit toimivat seuraavalla tavalla. Kun kuuntelet tai luet kirjan kokonaan, BookBeat vähentää tunnit kyseisen kirjan lisätiedoissa. Äänikirjojen kohdalla näet, kuinka monta tuntia koko kirjan kuuntelemiseen menee normaalinopeudella.

E-kirjojen osalta tunnit perustuvat siihen, kuinka kauan kirjan lukemiseen normaalilla lukunopeudella kuluu aikaa. Tämä aika lasketaan merkkien ja kuvien määrän perusteella, olettaen että äänikirja luetaan ääneen.

Voit tarkistaa jäljellä olevien tuntien määrän sovelluksen ”Käyttäjätilini/Omat tunnit” -osiossa. Jos tarvitset lisätietoja ajan laskemisesta, voit löytää niitä omilta sivuilta.

Voit kuunnella ja lukea ääni- ja e-kirjoja myös offline-tilassa

BookBeat-sovelluksen käyttäjät voivat nauttia kirjojen kuuntelusta offline-tilassa. Tämä mahdollistaa tarinoiden kuuntelun paikoissa, joissa internetyhteys on rajoitettu tai sitä ei ole lainkaan.

Prosessi on yksinkertainen: valitse kirja, jonka haluat kuunnella, ja lataa se laitteellesi ollessasi yhteydessä internetiin. Tärkeää huomioida, että laitteesi muistitila saattaa rajoittaa offline-tilaan ladattavien kirjojen määrää.

BookBeat tarjoaa näin ollen joustavuutta kuunteluun missä ja milloin tahansa.

Bookbeat tilauksen peruutus

BookBeat tilauksen peruuttaminen on helppoa ja vaivatonta. Voit tehdä tämän kirjautumalla sisään käyttäjätilillesi verkkoselaimella. Valitse valikosta ”Tilaus” ja klikkaa sivun alaosassa olevaa ”Peruuta tilaus” -vaihtoehtoa.

Voit peruuttaa tilauksesi suoraan sovelluksen kautta. Valitse sovelluksen valikosta ”Profiili” ja siirry kohtaan ”Käyttäjätilin tiedot”. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa kahden palkin symbolia ja siirry kohtaan ”Tilaus”. Sivun alaosasta löydät vaihtoehdon ”Peruuta tilaus”.

On hyvä huomata, että jos sinulla on käynnissä ilmainen kokeilujakso ja päätät peruuttaa tilauksen, se loppuu välittömästi etkä voi enää käyttää sovellusta kirjojen lukemiseen tai kuuntelemiseen. Jos olet jo maksanut nykyisestä jaksosta, voit kuitenkin jatkaa tilauspaketin käyttöä jakson loppuun asti.