Nextory tarjous - Lue ja kuuntele ilmaiseksi 30 päivää

Nextory ilmainen kokeilu uusille asiakkaille. Kuuntele äänikirjoja ja lue e-kirjoja ilmaiseksi 30 päivää.

Tiedot päivitetty 28/05/2023 tarkista lopulliset tiedot äänikirjapalveluiden sivuilta.

Nextory

nextory kirjat

Nextory perustettiin Tukholmassa vuonna 2015 ja se on kasvanut yhdeksi Pohjoismaiden suurimmista ääni- ja e-kirjojen tilauspalveluista. Nextoryn tavoitteena on tehdä maailman kirjat helpommin saataville ja haastaa perinteiset käsitykset kirjojen lukemisesta.

Sovelluksessa on satojatuhansia kirjoja eri aihealueilta, ja se tarjoaa inspiroivia lukukokemuksia liikunnan, ruoanlaiton, rentoutumisen ja monen muun tilanteen keskellä.

Nextory haluaa kannustaa ihmisiä lukemaan ja kuuntelemaan tarinoita tärkeänä vaihtoehtona pinnallisten kuvien selaamiselle.

Nextory hinta

Nextory hinnatNextory tarjoaa pääsyn satoihintuhansiin e-kirjoihin ja äänikirjoihin alkaen 11,99 € kuukaudessa. Uusille käyttäjille on tarjolla 30 päivän ilmainen kokeilujakso, jolla kuuntelet ilmaisia äänikirjoja.

Sovellus on saatavilla sekä iOS- että Android-laitteille, joten voit lukea ja kuunnella kirjoja älypuhelimella tai tabletilla missä ja milloin haluat. Nextoryn valikoimasta löytyy kirjoja koko perheelle, ja voit luoda lapsiprofiilin, jotta myös pienimmät voivat kuunnella lasten parhaat äänikirjat turvallisesti.

Nextory haluaa tuoda kirjojen taianomaisen maailman elämääsi ja tarjota sinulle oppimisen ja rentoutumisen hetkiä milloin tahansa. Voit valita sinulle parhaan tilauspaketin ja kokeilla Nextorya sitoumuksetta.

Pronssi

Pronssi-tilauspaketti tarjoaa Nextoryn äänikirjapalvelun käytön hintaan 11,99 € kuukaudessa. Tämä tilausvaihtoehto sopii erinomaisesti niille, joiden kuuntelumäärät ovat maltillisia. Pronssi-tilauksen avulla voit nauttia ääni- ja e-kirjojen lukemisesta ja kuuntelemisesta yhteensä 30 tuntia kuukaudessa.

Voit luoda jopa 4 erillistä profiilia, mutta samanaikaisesti sovellusta voi käyttää vain yksi profiili. Kuuntelu- ja lukemistunnit jaetaan tasaisesti kaikkien profiilien kesken.

Kulta

Kulta-tilauspaketti tarjoaa Nextoryn palveluiden käytön hintaan 16,99 € kuukaudessa. Tämä tilausvaihtoehto sopii erinomaisesti niille, jotka lukevat ja kuuntelevat paljon. Kulta-tilaajana voit nauttia rajattomasta lukemisesta ja kuuntelusta.

Voit luoda jopa 4 erillistä profiilia, mutta samanaikaisesti sovellusta voi käyttää vain yksi profiili. Kulta-tilauksen avulla voit uppoutua tarinoiden maailmaan ilman rajoituksia.

Perhe

Nextoryn Perhe-tilauspaketti tarjoaa parhaan vaihtoehdon, kun useampi henkilö haluaa kuunnella samanaikaisesti. Voit luoda jopa 4 erillistä profiilia ja valita, kuinka moni niistä voi käyttää sovellusta yhtä aikaa.

Hinnat vaihtelevat profiilien määrän mukaan:

 • 2 profiilia maksaa 20,99 € kuukaudessa
 • 3 profiilia maksaa 24,99 € kuukaudessa
 • 4 profiilia maksaa 27,99 € kuukaudessa.

Perhe-tilauksen avulla koko perhe voi nauttia rajattomasta lukemisesta ja kuuntelusta omilla ehdoillaan.

Opiskelijat

Nextory ei tällä hetkellä tarjoa erityisalennuksia opiskelijoille. Kuitenkin, voit tilata Nextory alennuskoodivahdin ja saat aina tiedon, kun uusia Nextory alennuksia tulee saataville.

Näin voit hyödyntää alennuksia ja tarjouksia tilatessasi Nextory-palvelua, jotta voit nauttia lukemisesta ja kuuntelusta entistä edullisemmin.

Nextory alennuskoodi

Nextory alekoodiÄlä jää paitsi Nextoryn upeista alennustarjouksista. Tilaa Nextory alennuskoodi -vahti sähköpostiosoitteellasi ja saat aina tiedon heti, kun uusia alennuskoodeja on saatavilla.

Näin voit hyödyntää mahtavia tarjouksia ja säästää rahaa tilatessasi Nextory-palvelua. Luvassa on jännittäviä lukuelämyksiä ja inspiroivia tarinoita, joten liity alennuskoodivahdin joukkoon ja anna lukemisen ilon valloittaa elämäsi.

Alhaalta löydät viimeisimmät alennuskoodit.

 • Nextory 45 päivää ilmaiseksi
 • Nextory 60 päivää ilmaiseksi
 • Nextory 3 kk puoleen hintaan
 • Nextory tarjous 1 € – Nextory 30 päivää 1€
 • Nextory koodi vanhoille asiakkaille
 • 14 päivän ilmainen kokeilu
Alennuskoodit

Nextory kampanjakoodi

Nextory-kampanjakoodin lunastaminen on helppoa Nextoryn verkkosivustolla. Noudata seuraavia ohjeita:

 • Siirry Nextoryn verkkosivustolle osoitteeseen nextory.fi.
 • Kirjaudu sisään käyttäjätilillesi tai luo uusi tili, jos sinulla ei vielä ole Nextory-tiliä.
 • Valitse Kampanjakoodi tai Lunasta kampanjakoodi -vaihtoehto.
 • Syötä saamasi kampanjakoodi sille varattuun kenttään.
 • Klikkaa Lunasta- tai Vahvista-painiketta.
 • Kampanjakoodi aktivoituu, ja saat mahdolliset edut tai alennukset käyttöösi.

Muista tarkistaa kampanjakoodin voimassaoloaika ja ehdot, jotta voit hyödyntää tarjouksen asianmukaisesti. Kampanjakoodin avulla voit nauttia Nextoryn monipuolisesta kirjavalikoimasta edullisemmin ja saada entistä rikkaampia lukuelämyksiä.

Nextory sovellus

Nextoryn käyttö on helppoa ja vaivatonta mobiilisovelluksen avulla. Lataa ilmainen Nextory-sovellus App Storessa tai Google Playsta ja astu inspiroivan lukemisen maailmaan.

Sovellus toimii iPhoneissa (iOS 12.1 ja uudemmat), iPadeissa (iPadOS 12.1 ja uudemmat) sekä Android-laitteissa (versio 5.0 ja uudemmat). Kirjoja ei valitettavasti voi lukea selaimella tai tietokoneella, vaan ne ovat saatavilla ainoastaan sovelluksen kautta.

Nauti kirjoista offline tilassa

Kirjaudu sovellukseen ja aloita lukeminen heti. Nauti rajattomasta pääsystä Nextoryn laajaan valikoimaan, johon kuuluvat inspiroivat kirjalistat, henkilökohtaiset suositukset ja hakuominaisuus. Voit seurata lukemistasi tilastojen avulla ja asettaa itsellesi kirjahaasteita.

Sovellus lataa kirjat automaattisesti laitteellesi, joten voit lukea ja kuunnella niitä myös ilman verkkoyhteyttä. Kun olet valmis kirjan kanssa, voit siirtää sen pois laitteeltasi vapauttaen tilaa uusille seikkailuille. Nextory-sovellus tarjoaa sinulle unohtumattomia lukuelämyksiä missä ja milloin vain.

Nextory peruutus

Nextory irtisanominen

Nextory tarjoaa asiakkailleen peruuttamisoikeuden etäsopimuslain mukaisesti. Sinulla on 14 päivää aikaa peruuttaa tilauksesi, joka lasketaan siitä päivästä alkaen, kun rekisteröidyit Nextoryn jäseneksi ja sait käyttöösi palvelut.

Voit tutustua sovellukseen ja kokeilla sen toiminnallisuuksia peruuttamisoikeuden aikana. Peruuttamisoikeus ei ole enää voimassa, kun aktivoit jonkin e- tai äänikirjan lukemisen tai kuuntelemisen.

Voit peruuttaa tilauksesi kirjautumalla sisään Nextory.fi verkkosivustolla.. Siellä löydät tilisi asetuksista kohdan ”Lopeta tilaus”, jossa voit peruuttaa tilauksen.

Voit myös irtisanoa tilauksen olemalla yhteydessä Nextoryn asiakaspalveluun viimeistään kaksi arkipäivää ennen seuraavaa maksupäivääsi. Saat erillisen vahvistusviestin sähköpostitse peruutuksen jälkeen.

Huomioi, että tilaus on irtisanottava viimeistään päivää ennen tulevaa maksupäivää välttääksesi seuraavan kauden veloituksen.

Nextory lahjakortti

Voit helposti lunastaa Nextory-lahjakorttisi seuraavasti: Mene osoitteeseen nextory.fi/lahjakortti/lunastus/ ja syötä sähköpostiosoite, johon lahjakortti halutaan liittää. Valitse sopiva tilausvaihtoehto ja jatka eteenpäin.

Mikäli sinulla on jo Nextory-tili, täytä tilisi tiedot lahjakortin lunastamista varten. Lahjakorttia käytetään maksutapana tilauksessasi. Huomioithan, että tilillä voi olla samanaikaisesti enintään kaksi aktiivista lahjakorttia.

Jos tarvitset apua lahjakortin kanssa, voit ottaa yhteyttä Nextoryn asiakaspalveluun.