Lasten äänikirjat - Iltasatu - Kuuntele satuja ilmaiseksi

Lasten äänikirjat voi kuunnella täysin ilmaiseksi. Hyödynnä ilmaiset palvelut tai äänikirjapalveluiden ilmaiset kokeilujaksot ja voit kuunnella äänikirjat lapsille ilmaiseksi.

lasten äänikirjat

Tiedot päivitetty 28/05/2023 tarkista lopulliset tiedot äänikirjapalveluiden sivuilta.

Lasten sadut – Äänisatuja lapsille

ilmaiset äänikirjat lapsilleElävöitä lastesi mielikuvitusmaailmaa kiehtovilla äänisaduilla. Niin pienille kuin hieman vanhemmillekin lapsille tarkoitetut äänisadut tarjoavat uudenlaisen tavan uppoutua tarinoiden maailmaan. Ne ovat kuin värikkäitä maalauksia, jotka heräävät eloon lapsesi mielikuvituksessa.

Äänisadut ovat yhdistelmä tarinankerrontaa ja äänen maagista voimaa. Ne tuovat esille hahmot, tapahtumat ja maailmat tavalla, joka innostaa lapsia kuuntelemaan ja käyttämään omaa mielikuvitustaan.

Onko se prinssi, joka taistelee lohikäärmettä vastaan, tai pieni tyttö, joka löytää ihmeellisen maailman vaatekaapin takaa? Minkä äänen antaisit näille hahmoille? Miltä heidän maailmansa kuulostaa?

Kuuntele äänikirjoja ja hyppää äänisatujen maailmaan.

Kuuntele iltasatuja lapsille ennen nukkumaanmenoa

äänisatu lapsilleÄänisatujen kuunteleminen voi olla myös tehokas tapa rauhoittua ennen nukkumaanmenoa tai rauhallisen hetken luominen päivän aikana. Ne voivat toimia taustatarinoina leikeissä, inspiroida luovuutta tai vain tarjota viihtyisän, mukavan hetken yhdessä lapsesi kanssa.

Monet äänisadut ovat klassisia tarinoita, jotka ovat olleet olemassa sukupolvien ajan. Nämä tarinat ovat täynnä opetuksia, viisauksia ja seikkailuja, jotka ovat innostaneet lapsia ympäri maailmaa. Uudemmat äänisadut tuovat mukaan nykyaikaisia teemoja ja hahmoja, jotka puhuttelevat nykylapsia.

Lasten äänisadut kertovat ympäröivästä maailmasta sadun voimin

Äänisadut tarjoavat lapsille mahdollisuuden tutustua erilaisiin kulttuureihin, paikkoihin ja aikakausiin tarinoiden kautta. Ne voivat avartaa lapsesi maailmankuvaa, kasvattaa empatiaa ja ymmärrystä erilaisuutta kohtaan.

Muista, että äänisadut eivät korvaa perinteistä lukemista ja satukirjoja, vaan ne ovat rikastuttava lisä, joka voi auttaa lapsiasi kehittämään kuuntelutaitojaan, mielikuvitustaan ja kiinnostustaan tarinoita ja kirjallisuutta kohtaan. Joten, anna äänisatujen viedä sinut ja lapsesi ihmeelliselle matkalle kaukaisiin maailmoihin, seikkailuihin ja unelmiin.

Se on lahja, jonka he kantavat mukanaan loppuelämänsä ajan.

Kuuntele satuja ilmaiseksi

lasten ilmaiset äänikirjatHaluatko tarjota lapsellesi mielenkiintoisia ja opettavaisia satuja kuunneltavaksi? Onneksi voit nyt tutustua lasten satuvalikoimaan ilmaiseksi käyttämällä eri äänikirjapalveluiden ilmaisia kokeilujaksoja.

Elisa Kirja, BookBeat, Nextory ja Storytel tarjoavat kaikki laajan valikoiman lasten satuja, joita voitte kuunnella yhdessä ilmaiseksi. Näiden palveluiden avulla lapsesi pääsee uppoutumaan satuun kuin satuun, olipa kyseessä sitten klassinen tarina tai jokin uudempi seikkailu.

Ilmaisten kokeilujaksojen aikana voitte yhdessä tutustua erilaisiin tarinoihin ja löytää lapsesi suosikit. Nauttikaa yhteisestä ajasta ja kuunnelkaa satuja ilmaiseksi Elisa Kirjan, BookBeatin, Nextoryn ja Storytelin ilmaisilla kokeilujaksoilla.

Tämä on täydellinen tilaisuus inspiroida lapsesi mielikuvitusta ja rakkaus tarinoita kohtaan.

Bookbeat lasten äänikirjat

Bookbeatin ilmaiset äänikirjatBookbeat on loistava valinta sinulle, joka etsit nautittavaa ja opettavaista sisältöä lapsellesi. Tämä Suomen suosituin äänikirjapalvelu tarjoaa laajan valikoiman lastenkirjoja, jotka saavat pienokaisesi silmät tuikkimaan ilosta. Tarjolla on niin uusia seikkailuja kuin rakastettuja klassikoitakin, ja parasta on, että voit aloittaa kuuntelun täysin ilmaiseksi.

Uudet asiakkaat saavat nauttia Bookbeatin palveluista maksutta kokeilujakson ajan. Tämän aikana voit kuunnella ja lukea yhteensä 20 tuntia veloituksetta Basic-paketilla. Riittää, että rekisteröidyt käyttäjäksi, lataat Bookbeat-sovelluksen älypuhelimeesi tai tablettiisi, ja voit aloittaa sadun kuuntelun.

Bookbeatin lapsille suunnattu äänikirjavalikoima on räätälöity juuri heidän tarpeisiinsa. Voit valita lukemattomista romaaneista, seikkailukirjoista, satukokoelmista ja tietokirjoista. Sovelluksen suositukset auttavat löytämään juuri sinun lapsellesi sopivimmat tarinat.

Mikäli lapsesi nauttii tarinoiden kuuntelusta enemmän kuin 20 tuntia kuukaudessa, voit harkita tilauspaketin päivittämistä. Bookbeat tarjoaa kaksi tilauspakettia: Basic 9,99 €/kk (20 tuntia kuukaudessa) ja Premium 16,99 €/kk (100 tuntia kuukaudessa). Molemmat paketit voidaan lopettaa milloin tahansa, joten sitoumuksia ei ole.

Älä missaa tätä tilaisuutta tarjota lapsellesi mielikuvitusta kiehtovia tarinoita. Kokeile Bookbeatia ilmaiseksi ja avaa ovi satujen maailmaan.

Elisa Kirja lasten äänikirjat

elisa kirjaElisa Kirja on oiva valinta sinulle, joka haluat tarjota lapsellesi äänikirjojen rikastuttamaa maailmaa. Tämä palvelu tarjoaa niin tuoreimpia uutuuksia kuin klassikkosatuja, ja parasta on, että voit aloittaa kuuntelun täysin ilmaiseksi kokeilujakson aikana.

Uudet asiakkaat saavat nauttia Elisa Kirjan ääni- ja e-kirjavalikoimasta maksutta 30 päivän ajan. Rekisteröidy palveluun, lataa Elisa Kirja -sovellus älypuhelimeesi tai tablettiisi ilmaiseksi, ja satujen kuuntelu voi alkaa. Voit kuunnella ja lukea 20 tuntia kuukaudessa Elisa Kirja Mini -tilauksella tai jopa 110 tuntia kuukaudessa Elisa Kirja Premium -tilauksella.

Elisa Kirjan valikoimasta löydät laajan kirjon lastenkirjoja. Olipa lapsesi mieltymykset millaiset tahansa, löydät varmasti sopivan äänikirjan, olipa kyseessä sitten jännittävä seikkailu, opettavainen tietokirja tai rakastettu klassikkosatu. Uusia kirjoja lisätään valikoimaan jopa päivittäin, joten aina löytyy jotakin uutta ja innostavaa.

Elisa Kirja -sovellus on ladattavissa Android- ja Apple-laitteisiin. Voit ladata sovelluksen laitteisiisi ilmaiseksi Google Playstä (Android) tai AppStoresta (Apple). Kirjat voi ladata offline-tilaan, jolloin niitä voi kuunnella tai lukea myös ilman internet-yhteyttä.

Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta avata lapsellesi mielikuvituksen maailma äänikirjojen kautta. Kokeile Elisa Kirjaa ilmaiseksi ja tutustu sen monipuoliseen lastenkirjojen valikoimaan.

Nextory lasten äänikirjat

NextoryNextory on sinun ja perheesi ystävä, kun haluatte rentoutua upeiden tarinoiden parissa. Nextory tarjoaa laajan valikoiman e- ja äänikirjoja, joiden joukosta löytyy aina jotakin jokaiseen makuun. Ja hinta on kohtuullinen – alkaen vain 11,99 € kuukaudessa!

Haluatko tutustua palveluun ennen sitoutumista? Ei ongelmaa! Nextory tarjoaa 30 päivän ilmaisen kokeilujakson. Voit perua tilauksen milloin tahansa, jos et ole tyytyväinen.

Onko sinun ja perheesi vaikea päättää, kuunnella äänikirjaa vai lukea e-kirjaa? Nextoryn kanssa sinun ei tarvitse valita! Voit lukea ja kuunnella kirjoja älypuhelimella tai tabletilla missä ja milloin vain. Sovellus on saatavilla sekä iOS:lle että Androidille.

Nextory on erityisen hyvä valinta perheille, sillä voit luoda lapsiprofiilin, jolloin perheen pienimmät voivat nauttia monista hauskoista lukutunneista. Kirjoja löytyy joka makuun, joten lasten ei tarvitse koskaan tylsistyä.

Nextoryn avulla voit astua kirjojen taianomaiseen maailmaan milloin vain haluat. Tarjolla on kolme tilausta: Pronssi (11,99 €/kk), Kulta (16,99 €/kk) ja Perhe (20,99 €/kk). Jokaisella tilauksella on oma kokeilujakso, joka kestää 30 päivää.

Nextory on kerännyt yli 11 000 viiden tähden arvostelua App Storessa ja Google Playssä, joten voit olla varma, että saat hyvää vastinetta rahoillesi. Lue ja kuuntele satojatuhansia kirjoja ja muuta tilaustasi tai peruuta se milloin tahansa. Anna lastesi sukeltaa satujen maailmaan Nextoryn 30 päivän ilmaisen kokeilujakson avulla.

Storytel lasten satuja luettuna

storytelStorytel on palvelu, joka opettelee tuntemaan sinun ja perheesi lukumieltymykset ja suosittelee sopivia kirjoja jokaiseen tilanteeseen. Joka päivä palvelusta löytyy jotain uutta, ja voit seurata lempikirjailijoitasi, suosikkilukijoitasi sekä sarjoja, joista pidät.

Storytel mahdollistaa lukemisen ja kuuntelemisen omilla ehdoillasi. Voit lukea sohvannurkassa tai kuunnella äänikirjoja matkan varrella. Palvelu on suunniteltu joustavaksi, joten voit uppoutua tarinaan missä ja milloin vain, kuten sinulle parhaiten sopii.

Storytelilla on tarjolla yli 700 000 tarinaa, joten löydät varmasti jotain kiinnostavaa, koskettavaa tai avartavaa. Se on Pohjoismaiden suurin äänikirjapalvelu, jolla on jo yli 1,5 miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa.

Storytel tarjoaa monia ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten Storytel Original -sisältöä, joka sisältää alkuperäisiä huippukirjoja, jotka on suunniteltu erityisesti kuunneltaviksi ja joita et löydä mistään muualta.

Palvelulla on neljä eri tilaustyyppiä: Basic, Premium, Unlimited ja Family.

  • Basic-tilaus on suunnattu sinulle, joka kuuntelet ja luet vähemmän, ja se maksaa 9.99 € kuukaudessa.
  • Premium-tilaus on suunnattu sinulle, joka kuuntelet ja luet usein, ja se maksaa 14.99 € kuukaudessa.
  • Unlimited-tilaus on sinulle, joka haluat rajattomasti tarinoita, ja se maksaa 22.99 € kuukaudessa. Family-tilaus on suunnattu perheille, jotka haluavat jakaa tarinoita, ja se maksaa alkaen 20.98 € kuukaudessa.

Jokainen tilaus sisältää 7 päivän ilmaisen kokeilujakson, joten voit tutustua palveluun ennen sitoutumista. Löydä lasten suosikkisadut Storytelista ja nauti tarinoista yhdessä perheesi kanssa.

Iltasatu – Ilmainen äänikirja lapsille rauhoittaa lapsesi nukkumaan

lasten äänikirjat ilmaiseksiIltasadun aika on usein päivän odotetuin hetki – se on rauhallinen ja rentouttava tapa päivän päätteeksi. Yhdessä kuunneltu tarina luo rauhoittavan rutiinin ja valmistaa lapsesi yöunille.

Nykyään voit tuoda tämän rutiinin kotiisi ilman ylimääräistä vaivaa tai kustannuksia käyttämällä ilmaisia kokeilujaksoja äänikirjapalveluissa, kuten Elisa Kirja, BookBeat, Nextory ja Storytel.

Nämä palvelut tarjoavat laajan valikoiman lasten äänikirjoja, jotka sopivat täydellisesti iltasatuina kuunneltaviksi. Valikoimasta löydät niin klassiset sadut kuin uudemmat seikkailutkin.

Satujen ääressä lapsesi voi rentoutua, rauhoittua ja valmistautua unta varten. Eikä sinun tarvitse huolehtia siitä, että luetko tarinaa tarpeeksi rauhallisesti tai eläydytkö tarpeeksi.

Ammattilukijat lukemassa tarinoita tekevät sen työkseen ja takaavat miellyttävän kuuntelukokemuksen. Käyttämällä näitä palveluita voit tarjota lapsellesi satuhetken ilman, että se kuormittaa liikaa päivän kiireiden keskellä.

Anna ammattilaisen lukea iltasatu sinun ja lapsesi puolesta. Lataa sovellus, valitse mieluinen tarina, laita lapsesi mukavasti sänkyyn ja aloita äänikirjan kuuntelu.

Näin voit luoda mukavan ja rauhoittavan iltarutiinin itsellesi ja lapsellesi. Muistathan, että nämä palvelut ovat saatavilla ilmaiseksi kokeilujakson ajan.

Hyödynnä mahdollisuus ja luo rauhoittava iltarutiini lapsellesi ilmaisten äänikirjojen avulla.