Ilmaiset äänikirjat - Kuuntele ilmaisia äänikirjoja

Maksuttoman kokeilujakson avulla kuuntelet äänikirjapalveluiden ilmaiset äänikirjat. Äänikirjapalveluissa voi kuunnella äänikirjoja ilmaiseksi.

ilmaiset äänikirjat

Tiedot päivitetty 28/05/2023 tarkista lopulliset tiedot äänikirjapalveluiden sivuilta.

Äänikirjoja voi kuunnella ilmaiseksi

Kuuntele ilmaisia äänikirjoja ilmaiseksiYhä useampi äänikirjapalvelu tarjoaa mahdollisuuden kuunnella tai lukea äänikirjoja ilmaiseksi. Äänikirjapalveluiden ilmaisen kokeilujakson avulla kuuntelet ilmaisia äänikirjoja eri genreistä, kuten kaunokirjallisuudesta, tietokirjallisuudesta, iltasatu, klassikoista ja uusista julkaisuista.

Äänikirjoja voi lainata ilmaiseksi myös yleisten kirjastojen eKirjastosta. eKirjastosta voi lainata vain äänikirjoja kirjastokortilla ja siihen liittyvällä PIN-koodilla.

Tutustu alhaalta äänikirjapalveluihin, jotka tarjoavat ilmaisen kokeilujakson. Kuuntele ilmaisia äänikirjoja ilmaisen kokeilujakson ajan täysin sitoumuksetta.

Bookbeat

Bookbeatin ilmaiset äänikirjatBookBeat on palvelu sinulle, joka nautit tarinoiden kuuntelemisesta ja lukemisesta. Saat ensimmäisen kuukauden maksutta ja pääset nauttimaan yli 800 000 e- ja äänikirjoista.

BookBeat on Suomen suosituin äänikirjapalvelu, josta löytyy muun muassa suosittuja uutuuksia, dekkareita, romaaneja, inspiroivia elämäkertoja ja paljon muuta.

Valitse sinulle sopiva tilauspaketti

BookBeatissa valitset juuri sinulle sopivan tilauspaketin. Maksat sen mukaan, kuinka monta tuntia haluat kuunnella, alkaen vain 9,99 €/kk.

BookBeatista löydät kirjoja aina uutuuksista klassikoihin. Tilauksella ei ole sitovaa määräaikaa, joten voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.

BookBeatilla on kaksi tilauspakettia: Basic ja Premium.

  • Basic-paketilla voi kuunnella ja lukea kirjoja 20 tuntia kuukaudessa hintaan 9,99 €/kk.
  • Premium-paketilla maksat 16,99 €/kk ja voit kuunnella ja lukea 100 tuntia kuukaudessa.
  • Vaihda tilauspakettia milloin tahansa. Lisäprofiilin hinta on 4,90€/kk Basic-paketilla ja 5,99€/kk Premium-paketilla.

Ilmaisia äänikirjoja löytyy enemmän kuin ehdit lukea

Kirjoja löytyy kaikenikäisille ja kaikkiin makuihin – valitse seuraava äänikirja valikoimasta, joka sisältää romaaneja, dekkareita, lastenkirjoja, tietokirjoja, elämäkertoja tai sovelluksen suosituksista, jotka on räätälöity juuri sinulle.

Uudet asiakkaat saavat kokeilla BookBeatia maksutta. Rekisteröitymisen jälkeen lataa BookBeat-sovellus älypuhelimeesi tai tablettiisi.

Kokeilun aikana saat käyttöösi Basic-paketin, jolla voi kuunnella ja lukea yhteensä 20 tuntia veloituksetta.

Lopeta tilaus milloin vain

Jos haluat lopettaa tilauksen kokeilujakson aikana, et joudu maksamaan mitään. Jos et lopeta tilausta viimeistään kokeilun viimeisenä päivänä, sinulta veloitetaan automaattisesti seuraavan kuukauden maksu. Voit milloin tahansa lopettaa tilauksesi.

BookBeatissa kuuntelet kirjoja myös offline-tilassa. Sinun tarvitsee vain valita ja ladata haluamasi äänikirja laitteelle, kun sinulla on yhteys internetiin. Tunnit, jotka vähennetään kuunnellessasi ja lukiessasi tietyn kirjan kokonaan, näkyvät äänikirjan lisätiedoissa.

Elisa Kirja

elisa kirja

Elisa Kirja on täydellinen kirjapalvelu sinulle, joka rakastat lukea ja kuunnella ilmaisia äänikirjoja. Elisa Kirja -palvelussa pääset käsiksi valtavaan ääni- ja e-kirjavalikoimaan kiinteällä kuukausihinnalla.

Valitse itsellesi sopivimman palvelun kahdesta vaihtoehdosta:

Premium tai Mini. Premium sisältää 110 tuntia kuuntelu- ja lukuaikaa kuukaudessa, kun taas Mini antaa 20 tuntia kuukaudessa.

Ainoa tarvitsemasi asia on Elisan-sovellus, jonka voi ladata puhelimeen tai tablettiin ilmaiseksi sovelluskaupasta, ja käyttäjätunnus, jonka luot nopeasti palveluun liittyessäsi.

Laaja valikoima suomenkielisiä äänikirjoja ilmaiseksi

Nauti kuumimmista uutuuskirjoista, puhutuimmista kirjahiteistä ja rakastetuista klassikoista – sinä päätät mitä kuuntelet tai luet ja milloin.

Elisa Kirjassa on tarjolla laaja valikoima suomenkielisiä äänikirjoja ja e-kirjoja. Valikoima kasvaa jatkuvasti, ja uusia teoksia lisätään jopa päivittäin.

Maksa kuukausimaksusi luottokortilla tai, jos sinulla on käytössäsi Elisa Kirjan -lasku, maksaminen laskulla onnistuu. Elisa Kirjan -sovellus on yhteensopiva kaikkien puhelinten ja tablettien kanssa, joihin sovellus on ladattavissa.

Käytä useampaa laitetta, mutta vain yhtä kerrallaan. Kirjat ovat kuunneltavissa ja luettavissa myös ilman internet-yhteyttä, kunhan olet ladannut ne laitteellesi offline-tilassa.

Kuuntele ilmaisia äänikirjoja 30 päivän ajan

Uutena tilaajana saat kokeilla palvelua maksutta 30 päivän ajan. Tilaus on helppo perua milloin tahansa. Joten tutustu Elisa Kirjaan ja nauti kirjoista uudella, mukavalla ja joustavalla tavalla!

Nextory

Nextory

Nextory on ihanteellinen kirjapalvelu sinulle, joka haluat uppoutua satojentuhansien e-kirjojen ja äänikirjojen maailmaan. Hinnat alkavat 11,99 € kuukaudessa, ja uusille käyttäjille tarjotaan 30 päivän ilmainen kokeilujakso, jonka voi peruuttaa milloin tahansa.

Äänikirjoja voi kuunnella tai lukea

Haluatko lukea vai kuunnella? Sinä päätät! Nextoryn avulla voit lukea ja kuunnella kirjoja älypuhelimellasi tai tabletillasi milloin tahansa ja missä tahansa. Sovellus on saatavilla sekä iOS- että Android-laitteille.

Nextorylta löytyy äänikirjoja koko perheelle. Löydät aina uusia ja jännittäviä äänikirjoja luettavaksesi ja voit luoda lapsiprofiilin, jotta myös perheen pienimmät voivat nauttia monista hauskoista lukuhetkistä.

Nextoryn avulla voit astua kirjojen taianomaiseen maailmaan milloin tahansa. Olitpa sitten oppimassa jotain uutta tai rentoutumassa hyvän tarinan parissa, Nextory tarjoaa sinulle monipuolisen lukukokemuksen.

Valitse Pronssi, Kulta tai Perhe

Palvelussa on kolme tilausvaihtoehtoa: Pronssi, Kulta ja Perhe.

  • Pronssilla saa 30 tuntia lukemista ja kuuntelua kuukaudessa hintaan 11,99 €/kk.
  • Kulta ja Perhe tarjoavat rajoittamattoman lukemisen ja kuuntelun hintaan 16,99 €/kk ja 20,99 €/kk vastaavasti.
  • Kaikissa tilauksissa on ilmainen 30 päivän kokeilujakso.

Nextory on saanut yli 11 000 viiden tähden arviota App Storessa ja Google Playssä, ja se sisältää laajan valikoiman äänikirjoja. Voit muuttaa tilaustasi tai peruuttaa sen milloin tahansa.

Ruotsalainen kirjapalvelu

Perustettu Tukholmassa vuonna 2015, Nextoryn tavoitteena on tuoda maailman kirjat useampien ihmisten saataville ja haastaa ideat kirjan lukemisesta. Se on yksi Pohjoismaiden suurimmista ääni- ja e-kirjojen tilauspalveluista, ja sen sovellus on saatavilla myös muille eurooppalaisille markkinoille.

Nextoryn avulla on helppo löytää oikeat kirjat puhelimelle tai tabletille. Olipa kyseessä sitten kuntoilu, kokkaus, autossa istuminen tai pelkkä rentoutuminen, lempikirjasi ovat aina lähellä.

Valitse, mitä haluat lukea ja kuunnella, tai antaa kirjalistojen inspiroida sinua. Tutustu Nextoryyn ja nauti kirjoista uudella, monipuolisella tavalla!

Storytel

storytelStorytel on palvelu sinulle, joka haluat löytää joka päivä jotain uutta. Voit seurata lempikirjailijoitasi, suosikkilukijoitasi ja sarjoja, joista pidät. Storytel opettelee tuntemaan mieltymyksesi ja suosittelee sinulle osuvia äänikirjoja jokaiseen hetkeen.

Palvelu mahdollistaa kirjojen kuuntelemisen ja lukemisen omilla ehdoillasi. Voit lukea sohvannurkassa tai kuunnella matkan varrella. Uppoudu tarinaan missä ja milloin vain – kuten sinulle parhaiten sopii.

Pohjosmaiden suurin kirjapalvelu

Storytelista löytyy yli 700 000 tarinaa, joten palvelusta löytyy jotain kiinnostavaa, koskettavaa tai avartavaa jokaiselle. Se on Pohjoismaiden suurin äänikirjapalvelu, jolla on jo yli 1,5 miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa.

Storytel Original tarjoaa alkuperäissisältöä ja huippukirjoja, joita et löydä mistään muualta. Nämä kirjat on suunniteltu erityisesti kuunneltaviksi.

Storytel tarjoaa neljä eri tilausvaihtoehtoa: Basic, Premium, Unlimited ja Family.

  • Basic sopii sinulle, joka kuuntelet ja luet vähemmän, hintaan 9.99 € / kuukausi.
  • Premium tarjoaa sinulle, joka kuuntelet ja luet usein, 100 tuntia kuuntelua ja lukemista kuukaudessa hintaan 14.99 € / kuukausi.
  • Unlimited sopii sinulle, joka haluat rajattomasti tarinoita, hintaan 22.99 € / kuukausi.
  • Family on tarkoitettu sinulle, joka haluat jakaa tarinoita perheen kanssa, alkaen 20.98 € / kuukausi.

Kaikissa tilauksissa on 7 päivän ilmainen kokeilujakso, ja ne voidaan peruuttaa milloin tahansa ilman sitoutumisaikaa.

Tutustu Storytelin maailmaan ja löydä jännittäviä tarinoita, jotka rikastuttavat päivääsi!

Audible

Audible on kirjapalvelu sinulle, joka rakastat kuunnella tai lukea äänikirjoja missä tahansa ja milloin tahansa. Se on Amazonin omistama kirjapalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman äänikirjoja, alkuperäisiä sarjoja, podcasteja ja paljon muuta. Kuuntele työmatkalla, salilla, keittiössä tai vaikka ennen nukkumaanmenoa – Audible on aina mukana.

Audible tarjoaa yli 200 000 nimikettä, joista valita. Valikoimaan kuuluu kaikki suosituista romansseista, jännityskirjoista ja tietokirjoista aina klassikoihin. Palvelussa on myös laaja valikoima eri kieliä, joten kuuntele kirjoja omalla äidinkielelläsi tai opiske uutta kieltä äänikirjojen avulla.

Yksi Audiblen suurimmista eduista on sen joustava tilausmalli. Valitse tilaus, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi. Saat joka kuukausi yhden äänikirjan ja kaksi Audible Originals -äänikirjaa riippumatta niiden hinnasta. Ja mikä parasta, äänikirjat ovat sinun ikuisesti, vaikka lopettaisit tilauksen.

Kun tilaat Audiblen, saat ensimmäisen kuukauden ilmaiseksi. Tämä tarkoittaa, että saat heti kättelyssä kolme äänikirjaa: yhden vapaavalintaisen ja kaksi Audible Originals -äänikirjaa. Kokeile palvelua sitoumuksetta ja päättää, onko se sinulle sopiva.

Audiblen sovellus on saatavilla sekä iOS- että Android-laitteille, joten voit kuunnella äänikirjoja älypuhelimellasi tai tabletillasi. Kuuntele kirjoja offline-tilassa lataamalla ne laitteellesi. Tämä on erityisen kätevää, kun olet matkalla eikä sinulla ole internetyhteyttä.

Audible on paljon enemmän kuin vain kirjapalvelu. Se on portaali uusiin maailmoihin, kokemuksiin ja tietoon. Kokeile itse ja löydä kuinka äänikirjat voivat rikastuttaa elämääsi.

Yle Areena

Yle Areenasta löytyy monipuolista sisältöä koko perheelle, mukaan lukien joukon äänikirjoja. Vaikka Yle Areena äänikirjojen valikoima ei ole yhtä laaja kuin jotkut erikoistuneemmat palvelut, se sisältää silti useita klassikoita ja suosittuja teoksia, joita voit kuunnella ilmaiseksi.

Erityisen huomionarvoista Areenan äänikirjatarjonnassa on sen lastenkirjojen kokoelma. Lapsille on tarjolla laaja valikoima suosittuja tarinoita ja satuja, jotka voivat toimia loistavana iltasatuna tai viihteenä pitkillä ajomatkoilla.

Vaikka Yle Areenan äänikirjojen valikoima onkin suppea, se on täynnä ikimuistoisia tarinoita. Näitä vanhempia klassikoita kuunnellessasi voit kulkea muistojen polkuja tai tutustua teoksiin, jotka ovat jättäneet pysyvän jäljen kirjallisuuden historiaan.

Yle Areena palvelussa voit kuunnella äänikirjoja suoraan selaimessa tai ladata Yle Areenan sovelluksen älypuhelimeesi tai tablettiisi. Yle Areena on täysin ilmainen ja voit kuunnella äänikirjoja missä ja milloin tahansa.