Elisa Kirja tarjous - Kokeile ilmaiseksi 30 päivän ajan

Kuuntele ja lue ääni- ja e-kirjoja ilmaisen kokeilujakson avulla Elisa Kirjassa.

Tiedot päivitetty 28/05/2023 tarkista lopulliset tiedot äänikirjapalveluiden sivuilta.

Elisa Kirja sovellus

Elisa äänikirja sovellus tarjoaa sinulle mahdollisuuden nauttia laajasta ääni- ja e-kirjavalikoimasta, johon kuuluu niin uusimmat uutuudet, suositut kirjahitit kuin rakastetut klassikotkin. Kiinteällä kuukausihinnalla voit kuunnella tai lukea kirjoja valtavasta kirjakirjosta missä ja milloin vain.

Sovelluksen lataaminen puhelimeesi tai tablettiisi onnistuu helposti laitteesi sovelluskaupasta, ja käyttäjätunnuksen luominen on vaivatonta palvelun tilauksen yhteydessä.

Elisa Kirja iOS

Olitpa sitten tilaamassa kuukausimaksullista kirjapalvelua tai hankkimassa kirjoja omaksi, Elisa Kirja tarjoaa sinulle yksinkertaisen tavan nauttia kirjoista suoraan iOS-laitteellasi. Sovellus on ladattavissa maksutta AppStoresta.

Elisa Kirja Android

Android-käyttäjänä sinulla on myös mahdollisuus nauttia Elisa Kirjan tarjoamasta kirjavalikoimasta. Riippumatta siitä, oletko kuukausimaksullisen kirjapalvelun tilaaja vai hankitko kirjoja omaksi, Elisa Kirja tarjoaa sinulle kätevän Android-sovelluksen, jonka voit ladata maksutta Google Playsta.

Elisa e-kirja – Osta e-kirjoja omaksi

Kuukausimaksullisen palvelun aktiivinen tilaus ei estä sinua ostamasta lisää kirjoja omaksi. Voit siis nauttia kuukausimaksullisesta palvelusta ja sen laajasta valikoimasta, samalla kun hankit uusia kirjoja omaan kokoelmaasi.

Mikäli päätät tauottaa tai lopettaa kuukausitilauksen, kaikki omaksi ostamasi kirjat pysyvät käytössäsi. Hankkimasi kirjat ovat aina omiasi, ja voit kuunnella ja lukea niitä milloin tahansa Elisa Kirja -sovelluksella. Välillä on saatavilla myös äänikirja tarjous -kampanjoita, joista ostat äänikirjat omaksi edulliseen tarjoushintaan.

Elisa Kirja tietokoneella

Elisa Kirjan omaksi ostamasi äänikirjat ovat ladattavissa ja kuunneltavissa tietokoneellasi. Lataa kirjat Elisa Kirja Oma hylly -osiossa olevaa Lataa-painiketta käyttämällä, ja avaa ne sitten valitsemallasi musiikkisovelluksella, kuten Windows Media Player tai iTunes.

Huomaa, että kuukausimaksullisen palvelun kirjoja ei voi ladata tietokoneelle.

Myös omaksi ostamasi e-kirjat ovat luettavissa tietokoneellasi. Kirjojen lukemiseen tarvitset e-kirjojen lukuohjelman, kuten Adoben Digital Editions -ohjelman.

Kirjat ladataan samoin kuin äänikirjatkin, ja ne avataan Adobe Digital Editions -ohjelmassa. Lisäohjeita ohjelman käyttöön löydät tarvittaessa Elisan asiakastukisivuilta.

Kuukausimaksullisen palvelun e-kirjoja ei voi ladata tietokoneelle.

Elisa Kirja offline

Elisa Kirjan sovelluksessa voit nauttia kirjoista ilman internet-yhteyttä. Lataa ensin haluamasi kirjat offline-tilaan, kun laitteesi on yhteydessä internetiin. Lataus tapahtuu menemällä Oma hylly -näkymään, valitsemalla äänikirja ja painamalla Lataa offline -nappia kirjan esittelynäkymässä. Näin ladatut kirjat ovat kuunneltavissa ja luettavissa myös ilman verkkoyhteyttä.

Muista, että laitteesi tallennustila voi rajoittaa ladattavien kirjojen määrää. Voit vapauttaa tilaa uusille kirjoille poistamalla jo kuunnellut tai luetut kirjat offline-tilasta.

Kuuntelu- ja lukuaika

Elisa Kirjan äänikirjapalvelussa kuuntelu- ja lukuaika lasketaan yksinkertaisesti: äänikirjan kuunteluajaksi lasketaan kirjan kesto normaalilla kuuntelunopeudella, riippumatta siitä, kuunteletko kirjaa suoratoistona vai offline-tilassa. Kuuntelunopeuden muuttaminen ei vaikuta ajankäyttöön.

E-kirjojen lukuaika perustuu luettujen sivujen määrään; omalla tahdillasi lukeminen ei vaikuta kuluneeseen aikaan. Samojen kohtien kuuntelu tai lukeminen uudelleen lasketaan vain kertaalleen saman tilausjakson aikana.

Voit seurata omaa kuuntelu- ja lukuaikaasi Profiili/Omat tiedot -osiossa. Palvelu ilmoittaa automaattisesti, kun tilausjakson tunnit on käytetty. Lisäkuluja ei synny, ja voit jatkaa palvelun nauttimista heti uuden tilausjakson alkaessa.

Elisa Kirja kuukausitilaus – Elisa Kirja hinta

Elisa kirjapalvelu tarjoaa sinulle laajan valikoiman suomenkielisiä kirjoja kiinteään kuukausihintaan. Valittavanasi on kaksi tilausvaihtoehtoa: Elisa Kirja Premium, joka maksaa 16,99 €/kk ja sisältää 110 tuntia kuuntelu- ja lukuaikaa, tai Elisa Kirja Mini, joka maksaa 9,99 €/kk ja sisältää 20 tuntia kuuntelu- ja lukuaikaa. Valitse sinulle sopivin palvelu lukutottumuksiesi perusteella.

Elisa Kirja Mini

Elisa Kirja Mini on suunniteltu juuri sinulle, joka kuuntelet tai luet kirjoja hieman harvemmin. Tämä palvelu tarjoaa sinulle 20 tuntia kuuntelu- tai lukuaikaa kuukaudessa hintaan 9,99 €/kk. Koe Elisa Kirja Mini 30 päivän ajan täysin veloituksetta ja löydä uusi tapa nauttia kirjoista omassa tahdissasi.

Elisa Kirja Premium

Elisa Kirja Premium on ihanteellinen valinta sinulle, joka kuuntelet äänikirjoja tai luet säännöllisesti. Premium-palvelu tarjoaa sinulle huikeat 110 tuntia kuuntelu- tai lukuaikaa kuukaudessa hintaan 16,99 €/kk. Kokeile Elisa Kirja Premiumia 30 päivää veloituksetta ja upota kirjallisuuden maailmaan syvemmälle kuin koskaan ennen.

Elisa Kirja Perhe

Elisa Kirjan sovelluksella saat joustavuutta kuunteluun ja lukemiseen monilla laitteilla. Voit nauttia kirjoista esimerkiksi tabletilla kotona ja jatkaa tarinan parissa puhelimella liikkeellä ollessasi.

Huomioithan, että voit käyttää palvelua vain yhdellä laitteella kerrallaan. Elisa Kirja -palvelu on suunniteltu henkilökohtaiseen käyttöön, joten se ei tällä hetkellä tarjoa mahdollisuutta jakaa tilausta usean käyttäjän kesken. Kannattaa siis kuunnella iltasatu yhdessä lapsen kanssa.

Tilaus on henkilökohtainen ja sitä voi käyttää ainoastaan yksi henkilö kerrallaan. Pysy kuulolla, sillä tulevaisuudessa saattaa olla mahdollista lisätä palveluun useampia käyttäjiä.

Elisa kirja lahjakortti

Elisa Kirja lahjakortti avaa ovet kirjallisuuden maailmaan. Lahjakortin lunastaminen onnistuu helposti Elisa Kirjan verkkokaupassa, jossa voit samalla luoda itsellesi ilmaiset tunnukset. Lahjakortin saldo tallentuu tilillesi ja voit käyttää sitä kirjaostoihin tai palvelun kuukausimaksuun.

Jos olet jo Elisa Kirjan asiakas, voit hyödyntää lahjakortin tilauksesi jatkoksi. Lahjakortilla lunastettu tilaus alkaa heti nykyisen tilausjakson päättymisen jälkeen.

Hanki Elisa Kirja lahjakortti itselle tai lahjaksi Elisa Kirjan verkkokaupasta. Lahjakortti voidaan toimittaa suoraan lahjansaajan sähköpostiin tai voit tilata koodin itsellesi. Maksutavaksi voit valita verkkopankkimaksun, luottokortin tai Elisa Kirja -laskun.

Elisa Kirjan kuukausitilauksen avaus

Aloittaaksesi Elisa Kirja -palvelun käytön, luo itsellesi Elisa Kirja -tunnus ja lataa maksuton Elisa Kirja -sovellus. Sovellus on saatavilla sekä Android- että Apple-laitteille, ja sen avulla voit kuunnella ja lukea kirjoja suoraan laitteellasi.

Elisa Kirjalla pääset käsiksi laajaan kirjavalikoimaan, jonka voit ottaa käyttöön kiinteällä kuukausimaksulla. Valikoimasta voit myös ostaa yksittäisiä kirjoja omaksi.

Maksutavat

Elisa Kirjan käyttöön liittyen on hyvä tietää, että suorat ostot ja kuukausimaksullisen kirjapalvelun tilaaminen Apple-sovelluksen kautta ei ole tällä hetkellä mahdollista. Ostot ja tilaukset tulee tehdä Elisa Kirjan verkkokaupan kautta.

Palvelun kuukausimaksun voit suorittaa Debit- tai Credit-kortilla tai käyttäen Elisa Kirja -laskua. Huomioithan, että samaa maksukorttia ei voi käyttää useammalla eri Elisa Kirja -tunnuksella.

Elisa Kirjasta yksittäin ostettavat kirjat voit maksaa Debit- tai Credit-kortilla, verkkopankissa tai MobilePayllä.

Elisa Kirja tarjoukset

Voit tilata Elisa Kirjasta kattavan valikoiman e- ja äänikirjoja tarjoushintaan. Tutustu laajaan tarjousvalikoimaan Elisa Kirja -sivustolla. Elisa Kirja sivustolta on myös kuunneltavissa useampi ilmainen äänikirja.

Elisa Kirja alennuskoodit – Tilaa Elisa Kirja alennuskoodi sähköpostiin

Elisa Kirja alennuskoodit sähköpostiin - Tilaa Elisa Kirja alennuskoodi vahtiHyödynnä harvinaiset Elisa Kirja alennuskoodit heti, kun ne tulee saataville. Tilaa Elisa Kirja alennuskoodivahti sähköpostiosoitteellasi.

Ilmoitamme heti, kun uudet Elisa Kirja alennuskoodit ovat saatavilla.

Alennuskoodit

Elisa Kirja ilmainen kokeilu

Voit kokeilla Elisan ääni- ja e-kirjapalvelua ilmaisen kokeilujakson avulla. Tämä maksuton kokeilujakso antaa sinulle täyden pääsyn palvelun kirjavalikoimaan ilman sitoumuksia tai veloituksia.

Ilmaisen kokeilujakson päättymisen jälkeen tilauksesi jatkuu automaattisesti normaalihintaisena, ellei sitä peruta ennen jakson loppua.

Vaikka kokeilujakso on maksuton, maksukorttitiedot vaaditaan käyttäjätietojen todentamiseksi. Tämä mahdollistaa myös tilauksesi jatkumisen keskeytyksettä kokeilujakson päättymisen jälkeen.

Voit milloin tahansa perua tilauksesi palvelun Profiili-sivun kautta. Jos perut tilauksen ennen kokeilujakson loppumista, kortiltasi ei veloiteta mitään.

Elisa Kirja lukulaite

Elisa Kirja tarjoaa laajan kirjavalikoiman, jonka voit nauttia useimmilla markkinoilla olevilla sähköisillä lukulaitteilla. E-kirjat ostetaan Elisa Kirjasta vesileimattuina EPUB-tiedostoina, jotka ovat yhteensopivia kaikkien laitteiden ja lukuohjelmien kanssa, jotka tukevat tätä tiedostomuotoa.

Tämä vesileimattu muoto mahdollistaa myös e-kirjojen siirtämisen Kindlen kaltaisiin lukulaitteisiin. Elisa Kirja tuo lukuelämyksen kämmenellesi, missä ikinä liikutkin.

Elisa Kirja peruutus

Voit milloin tahansa peruuttaa Elisa Kirja -tilauksesi omalta Profiili-sivultasi. Mikäli muutat mieltäsi kuluvan tilausjakson aikana, voit aktivoida tilauksen uudelleen yhdellä napin painalluksella.

Tilauksen päättäminen ei vaikuta omaksi ostamiisi ääni- tai e-kirjoihin, jotka säilyvät aina palvelussasi. Jos lopetat tilauksesi, voit silti jatkaa kuuntelua tai lukemista kuluvan tilausjakson loppuun saakka, ja kirjasi sekä lukukohdat säilyvät hyllyssäsi.

Palvelusta löytyy myös ilmaisia kirjoja, jotka ovat aina käytettävissäsi.

Elisa Kirja asiakaspalvelu

Jos tarvitset apua Elisa Kirja -palvelun kanssa, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme usealla eri tavalla. Yhteydenottolomakkeen avulla voit lähettää Elisalle viestin tai voit ottaa yhteyttä puhelimitse numerossa 010 190 240, ma-pe klo 8-18.

Elisan Omagurut tarjoavat asiantuntevaa apua asennuksiin ja käyttöön liittyviin kysymyksiin. Nopeimman avun saat chat-asiakaspalvelusta OmaElisassa, joka palvelee ma-pe 8-21 ja la-su 9-17. Tarvittaessa voit myös soittoa sinulle valitsemanasi ajankohtana.