Bridgerton kirjat - Lue ja kuuntele Julia Quinnin kirjat ilmaiseksi

Kuuntele ja lue Bridgerton sarja ilmaiseksi kirjapalveluiden maksuttomien kokeilujaksojen avulla.

bridgerton kirjat

Tiedot päivitetty 03/06/2023 tarkista lopulliset tiedot äänikirjapalveluiden sivuilta.

Bridgerton sarja

Bridgertonin sarja, luodessaan historiankirjojaan sirotellen romanttista lumoaan, kuljettaa lukijan taianomaiseen maailmaan, joka kukoistaa 1800-luvun alun Englannissa. Julia Quinnin kynänjälki on kietonut yhteen kahdeksan sisarusta, jotka ovat saaneet lukijoiden sydämet sykkimään.

Bridgerton sarja on herättänyt maailmanlaajuista ihastusta ja nostaneet Quinnin romanttiset ja tunteikkaita rakkausromaanit upeaan ansaitsemaansa maineeseen. Sarjasta on tullut myös Netflixin suosittu pukudraama, joka on hurmannut katsojat ympäri maailman.

Sarjan tuottaja, Shonda Rhimes, joka tunnetaan muun muassa Greyn anatomian takaa, on onnistunut luomaan sarjan, joka täyttää kaikkien rakkauskirjallisuuden ystävien odotukset.

Julia Quinn Bridgerton kirjat

Julia Quinn, amerikkalainen kirjailija (s. 1970), aloitti opintonsa taidehistorian parissa Harvardissa, mutta kohtalo ohjasi hänet kynän ääreen ennen kuin hän ehti koulunpenkkiä lämpimäksi. Quinnin romanttiset historialliset romaanit, erityisesti Bridgerton-kirjat, ovat saaneet maailmanlaajuista menestystä ja ansainneet paikkansa kirjallisuuden kirkkaana tähtenä.

Bridgertonin kirjasarjan viimeinen osa, Bridgerton: Väärä sulhanen, ilmestyi suomeksi Tammen kustantamana vuonna 2022. Kahdeksannessa osassa lukijat saavat seurata Gregory Bridgertonin tarinaa.

Gregory on perheen viimeinen naimaton jäsen, joka on valmis rakastumaan ja löytämään onnen. Hänen kohtaamisensa ihanan Hermionen kanssa saa hänet melkein pyörälle, mutta hänen lähestymisyrityksensä tarvitsevat Hermionen ystävättären Lucyn apua.

Lucy on turvallisesti kihloissa, mutta kun Gregory herää pohtimaan, kuka todella on hänen unelmiensa nainen, tilanne muuttuu monimutkaiseksi.

Jos lukija on jo ahminut kaikki Bridgertonin kirjasarjan kirjat, suosittelemme myös Julia Quinnin Bridgerton & Rokesby -sarjaa, joka kertoo Bridgertonien naapureina asuvan Rokesbyn perheen veljessarjasta 1700-luvulla ja vie lukijan takaisin Bridgertonin sisarusten vanhempien nuoruusaikaan. Quinnin luomassa Bridgerton-perhepuussa punoutuvat sukujen sidokset ja juuret, luoden syvyyttä ja kiinnostusta tarinoiden maailmaan.

Bridgerton-kirjasarja järjestyksessä:

Alhaalta löydät Bridgertonin perheen kirjasarjan kirjat järjestyksessä.

Bridgerton: Salainen sopimus

bridgerton salainen sopimus

Herttua Simon Basset on vannonut välttelevänsä avioliiton kahleita hinnalla millä hyvänsä. Kuitenkin avun tarjoaa odottamaton lähde: hänen paras ystävänsä sisar, Daphne Bridgerton.

He päättävät teeskennellä olevansa rakastavaisia, jotta Simon saisi nauttia rauhasta ilman kosijoita, kun taas Daphnea tavoittelisi koko Lontoon miesjoukko. Aluksi Daphne pitää mielessään sen, että koko romanssi on vain teatteria, mutta tanssiaisten pyörteissä hän alkaa unohtaa tämän totuuden.

Käsittämättömästi Daphnen sydän alkaa sykkiä aitoa kiintymystä kohti herttua Simonia. Kysymys nousee ilmaan: pystyykö Daphne muuttamaan herttua Simonin mielen ja saamaan hänet todella rakastumaan?

Bridgertonin kirjasarjan ensimmäisessä osassa, ”Salainen sopimus”, lukija pääsee todistamaan tätä sähköistä ja jännitteistä romanssia, jossa kaksi ihmistä yrittää pitää kiinni teeskennellystä sopimuksestaan, samalla kun heidän välilleen syttyy aitoa rakkautta.

Bridgerton: Yllättävä rakkaus

bridgerton yllättävä rakkaus

Anthony Bridgerton, tunnettu vannoutuneena poikamiehenä ja kyseenalaisen maineensa ylläpitäjänä, herättää huomiota ryhtyessään metsästämään nuorta Edwina Sheffieldiä. Miksi juuri hän, joka on pitänyt rakkauden ja avioliiton kaukana ajatuksistaan, päättää ryhtyä tavoittelemaan juuri tätä nuorta naista?

Edwinan isosisko, Kate, ei voi sivuuttaa veljensä mainetta, ja hän päättää tehdä kaikkensa estääkseen sopimattoman liiton syntymisen. Kate joutuu kysymään itseltään, kuinka pitkälle hän on valmis menemään pelastaakseen sisarensa vaaroilta.

Bridgertonin kirjasarjan toisessa osassa, ”Yllättävä rakkaus”, dialogi kipinöi ja tunteet roihuavat, kun kohtalo heittää Anthonyn ja Katen vastakkain. Näiden kahden vahvan ja määrätietoisen henkilön välillä syntyy intensiivistä vetovoimaa, ja heidän on kohdattava omat pelkonsa ja menneisyytensä, kun rakkaus hiipii varkain heidän elämäänsä.

Katen järki ja Anthonyn kiihkeät tunteet joutuvat koetukselle, kun heidän välilleen kehittyy jotain enemmän kuin aluksi olisivat voineet kuvitella.

Bridgerton: Naamiaisten kaunotar

bridgerton naamiaisten kaunotar

Sophie Beckett, nuori, kaunis ja äärimmäisen köyhä, elää vaikeissa olosuhteissa sukulaistensa palvelijana. Hän on aatelismiehen aviottoman tyttären taakka, eikä tulevaisuus näytä lupaavalta.

Kun tilaisuus livahtaa salaa Bridgertonien järjestämiin naamiaisiin tarjoutuu, Sophie ei voi vastustaa houkutusta – vaikkakin katastrofaalisin seurauksin. Benedict Bridgerton, kuin suoraan unelmien prinssin roolista, viehättää häntä syvästi.

Mutta Sophie tietää, että tätä tuhkimotarinaa ei tulla toteuttamaan todellisessa maailmassa. Hän on palvelustyttö, ja luokkaerot asettavat rajat heidän rakkaudelleen.

Sophie joutuu kohtaamaan vaikean kysymyksen: mitä vaihtoehtoja on palvelustytöllä, joka rakastuu aatelismieheen? Ja vieläpä, haluaako unelmien prinssi todella hänen parastaan?

Bridgertonin kirjasarjan kolmannessa osassa, ”Naamiaisten kaunotar”, luokkaerot heittävät varjoja palavan rakkauden ylle 1800-luvun alun Englannissa. Sophie ja Benedict joutuvat kohtaamaan esteitä, jotka asettavat heidän rakkautensa koetukselle.

Onko heidän intohimonsa ja unelmansa tarpeeksi voimakkaita taistelemaan vastaan yhteiskunnan ennakkoluuloja ja löytämään tien toistensa sydämiin?

Bridgerton: Hurmurin valloitus

bridgerton hurmurin valloitus

Colin Bridgerton, hurmaavin Bridgertonin sisaruksista, tunnetaan taitavuudestaan väistellä morsianehdokkaita. Hän on mestari pakenemaan seurapiirejä ja suuntaamaan ulkomaille, mutta joka kerta kotiin palatessaan sama tanssi alkaa uudelleen.

Colinin on ehkä aika pysähtyä ja harkita asettumista aloilleen. Eloise-sisaren paras ystävä, Penelope, tarjoaa hänelle hetken lepoa innokkaiden debytanttien ja saaliinhimoisten äitien seurasta.

Kukaan ei odota Colinin kosivan vanhaapiikaa, ja vähiten Colin itse. Bridgerton-sarjan neljännessä osassa, ”Hurmurin valloitus”, seikkaillaan rakkauden, juorujen ja yllättävien salaisuuksien maailmassa.

Colin joutuu sukeltamaan syvemmälle tunteidensa ja toiveidensa syövereihin, kun hän huomaa Penelopen olevan enemmän kuin pelkkä ystävä. Heidän välilleen kehittyy jotain aitoa ja vahvaa, ja Colinin on kohta päätettävä, uskaltaako hän antaa periksi rakkauden pyörteissä ja valloittaa Penelopen sydän.

Bridgerton: Kirjeystävä

bridgerton kirjeystävä

Eloise Bridgerton, itsenäinen ja onnellinen vanhapiika, tuntee välillä eksyneensä elämänsä suunnassa – paitsi kirjoittaessaan kirjeitä. Sir Phillip, nuori leskimies, joka viihtyy maaseudulla ja kammoksuu seurapiirejä, on aivan erilainen kuin Eloise.

Heidän välilleen syntyy kiehtova kirjeenvaihto, joka herättää molemmissa kiinnostusta. Yllättäen Phillip tekee Eloiselle rohkean ehdotuksen, joka saa hänet miettimään, uskaltaisiko hän uhmata sääntöjä ja ottaa elämänsä omiin käsiinsä.

Kuitenkin Eloise joutuu kyseenalaistamaan, onko Phillip kertonut hänelle koko totuuden itsestään. Bridgerton-sarjan viidennessä osassa, ”Kirjeystävä”, tarina keskittyy tarmokkaaseen ja rohkeaan Eloiseen, joka uskaltaa tehdä omat valintansa.

Hän asettaa säännöt ja odotukset syrjään ja astuu kohti tuntematonta, tavoitellen omaa onneaan ja rakkauttaan. Eloise ja Phillip joutuvat kohtaamaan haasteita ja paljastamaan totuuden itsestään, kun heidän kirjeenvaihtonsa muuttuu todellisuudeksi. Onko heidän rohkeutensa ja vilpittömyytensä riittävää voimaa voittaakseen epävarmuuden ja löytääkseen yhteisen tulevaisuuden?

Bridgerton: Vastustamaton kiusaus

bridgerton vastustamaton kiusaus

Michael Stirling, komea ja vaarallinen mies, rakastuu Francesca Bridgertoniin liian myöhään, juuri hetkeä ennen kuin Francesca on määrä vihkiä serkkunsa kanssa. Michaelin on pakko kääntää selkänsä ja jatkaa hurjaa elämäänsä, kunnes kohtalo puuttuu peliin.

Francesca joutuu leskeksi ja Michaelista tulee hänelle tuki ja turva, kuin veli. Kuitenkin mikään ei ole kauempana siitä, mitä Michael todella haluaa. Bridgerton-sarjan kuudennessa osassa, palava intohimo voittaa lopulta kaiken.

Michael ja Francesca joutuvat kohtaamaan syvät tunteensa toisiaan kohtaan, kun salainen rakkaus syttyy heidän välillään. Heidän intohimonsa ja halunsa eivät voi enää jäädä piiloon, vaan ne valtaavat heidät kokonaan.

Heidän on uskallettava astua ulos varjoista ja tavoiteltava sitä, mitä he todella haluavat. Voiko rakkaus voittaa menneisyyden haamut ja löytää lopulta tiensä toteutumiseen?

Michael ja Francesca joutuvat taistelemaan rakkaudestaan ja kohtaamaan kaikki esteet, jotka asettuvat heidän eteensä, kun he tavoittelevat yhteistä onneaan.

Bridgerton: Kätketty perintö

bridgerton kätketty perintö

Hyacinth Bridgerton on sisukas nuori nainen, joka säikäyttää tiehensä kosijoita toisensa jälkeen, kunnes kohtaa vertaisensa Gareth St. Clairin. Garethilla on kuitenkin omat taakkansa: isä hylkää hänet ja rahahuolet vaivaavat.

He saattavat kuitenkin löytää ratkaisun ongelmiinsa vanhasta päiväkirjasta, ja yhdessä Gareth ja Hyacinth päättävät selvittää kiehtovan arvoituksen. Heidän yllättävän toimiva yhteistyönsä paljastaa pian menneisyyden salaisuudet ja ohjaa heidän tulevaisuutensa uuteen suuntaan, jota he eivät osanneet odottaa.

Bridgerton-sarjan seitsemännessä osassa, Hyacinth ja Gareth löytävät yhteisen polun, kun he päättävät tutkia menneisyyden kätköjä ja selvittää totuuden. Yhteinen seikkailu syventää heidän välejään ja heidän yhteistyöstään kasvaa jotain paljon suurempaa.

Heidän on kohtattava menneisyyden haamut ja kohdattava tulevaisuuden haasteet yhdessä, ja samalla heidän rakkautensa syvenee ja vahvistuu. Hyacinthin rohkeus ja Garethin älykkyys luovat perustan heidän yhteiselle matkalleen, jossa heidän on löydettävä onni ja rakkaus keskellä salaisuuksia ja käänteitä.

Bridgerton: Väärä sulhanen

bridgerton väärä sulhanen

Gregory Bridgerton, Bridgertonin sisarussarjan viimeinen naimaton jäsen, on valmis rakastumaan. Hän on täysin päättänyt antautua tunteilleen. Kohtaaminen ihanan Hermionen kanssa saa Gregoryn sydämen sykkimään nopeammin ja ajatukset sekaisin.

Hän on melkein hukkumaisillaan tunteisiin, mutta tarvitsee Hermionen ystävättären Lucyn apua lähestyäkseen häntä. Lucy on turvallisesti kihloissa, mikä luo monimutkaisen tilanteen.

Kuitenkin Gregory alkaa herätä pohtimaan, kuka todella olisi hänen unelmiensa nainen. Bridgerton-sarjan kahdeksannessa osassa, Gregoryn tarinaan keskittyvässä ”Bridgerton: Väärä sulhanen”, Gregory kohtaa omat tunteensa ja haasteet, kun hän yrittää selvittää, mikä on todella tärkeää hänen sydämelleen.

Gregoryn ja Hermionen kohtaaminen saa heidät molemmat kyseenalaistamaan omat odotuksensa ja valintojensa seuraukset. Heidän väliensä syveneminen ja Gregoryn sisäinen kasvu vievät tarinaa eteenpäin kohti yllättäviä käännekohtia.

Gregoryn on uskallettava seurata sydäntään ja löytää todellinen rakkaus, vaikka se veisi hänet ennakoimattomille poluille ja haasteisiin.

Bridgerton: Ikuisesti yhdessä

bridgerton ikuisesti yhdessä

Ikuisesti yhdessä vie lukijan rakastettujen Bridgerton-hahmojen elämään kirjasarjan tapahtumien jälkeen. Tämä kirja tarjoaa yhdeksän hauskaa ja hurmaavaa tarinaa, jotka vastaavat moniin lukijoita askarruttaneisiin kysymyksiin. Saavatko Francesca ja Michael lapsia? Lukeeko Simon Bassett isänsä kirjoittamat kirjeet? Ja kuka voittaa kaikkien aikojen krokettiottelun?

Lukija pääsee kurkistamaan myös perheen matriarkan, Violet Bridgertonin, sisimpiin tuntoihin. Ikuisesti yhdessä upottaa lukijan jälleen kerran Bridgertonien maailmaan, tarjoten vastauksia ja lisää iloa ja seikkailua näiden rakastettujen hahmojen seurassa. Kirja avaa uusia näkökulmia ja täydentää Bridgerton-sarjaa, antaen lukijoille mahdollisuuden palata takaisin tähän ainutlaatuiseen ja lumoavaan maailmaan, jossa rakkaus, huumori ja perhesiteet ovat aina etusijalla.

Bridgertonin perheen seikkailut

Astumalla Bridgerton-kirjojen sivuille lukija avaa oven unohtumattomaan maailmaan täynnä rakkautta, seikkailua ja historiallista loistoa. Julia Quinnin mestarilliset teokset jättävät jälkensä lukijan sydämeen, saaden heidät kaipaamaan lisää romanttisia seikkailuja ja elämään Bridgertonien parissa vielä hetken pidempään.