Max Seeck kirjat - Lue ja kuuntele Max Seeckin kirjat ilmaiseksi

Lue ja kuuntele Max Seeckin kirjat maksutta kirjapalveluiden kokeilujaksojen avulla.

max seeck kirjat

Tiedot päivitetty 08/06/2023 tarkista lopulliset tiedot äänikirjapalveluiden sivuilta.

Max Seeckin kirjat järjestyksessä

Espoolainen kirjailija, käsikirjoittaja ja elokuvaohjaaja Max Seeck on noussut dekkarimaailman tunnetuksi tekijäksi. Max Seeckin esikoistrilleri Hammurabin enkelit ilmestyi vuonna 2016. Suomen dekkariseura valitsi teoksen vuoden esikoisdekkariksi.

Seeckin neljäs dekkari Uskollinen lukija valloitti kansainväliset markkinat ja nousi The New York Timesin bestseller-listalle. Teoksen käännösoikeudet on myyty lukuisiin maihin ympäri maailmaa. Mielenkiintoa teosta kohtaan osoittaa myös yhdysvaltalainen tuotantoyhtiö on ostanut kirjan TV- ja elokuvaoikeudet.

Seeckin Jessica Niemi -sarjan kolmas osa Kauna on ehdolla arvostetun Lasiavain-palkinnon saajaksi, mikä korostaa hänen kirjallista taituruuttaan ja suosiotaan jännityksen ystävien keskuudessa.

Daniel Kuisma sarjan kirjat

Max Seeckin Daniel Kuisma -kirjasarja on kiehtova ja jännittävä dekkarisarja, joka vie lukijat syvälle rikosten ja salaisuuksien maailmaan. Sarja seuraa puolustusvoimain erityisasiantuntija Daniel Kuismaa, joka joutuu kohtaamaan vaarallisia tilanteita ja ratkomaan monimutkaisia arvoituksia.

Daniel Kuisma -kirjasarja tarjoaa lukijoilleen vangitsevan matkan rikosten maailmaan, jossa mikään ei ole niin kuin ensin näyttää. Tämä sarja on ehdoton valinta kaikille dekkarifaneille, jotka etsivät jännitystä, salaisuuksia ja vahvoja päähenkilöitä.

Hammurabin enkelit

Max Seeck - Hammurabin enkelit

Jare Westerlund, Suomen suurlähetystön työntekijä, katoaa Zagrebissa. Ainoana johtolankana ovat nimettömät uhkaukset ennen katoamista. Daniel Kuisma, puolustusvoimien erityisasiantuntija, ja Annika Lehto, ulkoministeriön työntekijä, lähetetään selvittämään tilannetta.

Kuisma on tutustunut Kroatiaan osallistuessaan Jugoslavian sotaan rauhanturvaajana. Murhayritys Dubrovnikissa kohdistuu italialaiseen Antonio Franzoon, joka on taistellut samassa sodassa.

Pian selviää, että myös muut salaiseen operaatioon osallistuneet miehet ovat vaarassa, joukossa yksi suomalainen. Kuisman ja Lehdon on yhdistettävä voimansa ja paljastettava totuus ennen kuin on liian myöhäistä. Aika käy vähiin heidän tutkiessaan menneisyyden tapahtumia ja suojelessaan henkiä vaarallisessa juonittelussa.

Mefiston kosketus

Max Seeck - Mefiston kosketus

Suomalainen diplomaatti, Jare Westerlund, jonka luultiin kuolleen, on paennut Kroatiasta väärennetyllä passilla jättäen jälkeensä kammottavan päättömän ruumiin. Westerlundin jäljet johtavat Tukholman lentokentälle.

Interpolin tutkija Annika Lehto, joka saa kuulla tapauksesta, päättää keskeyttää sairauslomansa ja lähteä Westerlundin perään. Hän saa mukaansa puolustusvoimien asiantuntijan Daniel Kuisman, jonka kanssa hän on aiemmin jäljittänyt diplomaatteja.

Alkaa tapahtumasarja, jonka vaikutukset ulottuvat Pohjois-Norjasta San Franciscoon ja Haagiin. Mitä syvemmälle Annika ja Daniel etenevät tutkimuksissaan, sitä selvemmäksi käy, että mies, jota he jäljittävät, ei ole eksynyt hiljattain, vaan hänessä asuu pahuus, johon ei kannata joutua kosketuksiin.

Haadeksen kutsu

Max Seeck - Haadeksen kutsu

Zagrebissa sijaitsevassa kerrostalossa paljastuu karmiva näky: neljä teloitettua miestä. Surma-asunto kuuluu Britannian valtiolle, mutta kukaan ei tiedä mitään sen asukkaista.

Puolustusvoimien erityisasiantuntija Daniel Kuisma on juuri saanut vapauttavan tuomion sotarikosoikeudenkäynnissä, kun hänen luokseen saapuu odottamaton vieras. Vaikka Daniel uskoi jättäneensä menneisyyden Balkanilla taakseen, vieras paljastaa jotain niin järisyttävää, että Daniel päättää välittömästi matkustaa Zagrebiin.

Tuhansien ihmisten henki saattaa olla vaarassa, ja Daniel on valmis uhraamaan kaikkensa estääkseen pahimman tapahtumasta.

Jessica Niemi sarjan kirjat

Max Seeckin Jessica Niemi -kirjasarja on kiehtova dekkarisarja, joka tempaa lukijan mukaansa synkkään rikosten maailmaan. Sarja seuraa rikosylikonstaapeli Jessica Niemiä, vahvaa ja päättäväistä naispoliisia, joka kohtaa vaarallisia tilanteita ja ratkaisee arvoituksia.

Jessica Niemi -kirjasarja on suosittu niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Seeckin kyky luoda kiinnostavia ja monikerroksellisia hahmoja yhdistettynä nokkelaan juonenkääntöihin tekee tästä sarjasta pakottavan valinnan dekkarien ystäville.

Psykologinen trilleri tarjoaa jännitystä, salaisuuksia ja vahvan naispäähenkilön, joka ottaa selvää pimeyden syvyyksistä oikeudenmukaisuuden nimissä.

Uskollinen lukija

Max Seeck - Uskollinen lukija

Merenrantatalosta löytyy kauhistuttava näky: kuollut nainen mustassa iltapuvussa, kasvot irvokkaassa hymyssä. Rikosylikonstaapeli Jessica Niemi saa tapauksen tutkittavakseen ja pian selviää, että tämä juhlapukuinen nainen ei ole ainoa uhri.

Lisää ruumiita on odotettavissa. Joku jäljittelee menestyskirjailijan romaanien äärimmäisen julmia rikoksia uskollisesti ja tarkasti. Jessica joutuu sukeltamaan syvälle pimeyteen selvittääkseen, kuka on tämän kieroutuneen taideteoksen takana.

Aikaa on vähän, ja jokainen hetki on ratkaiseva, jotta voidaan pysäyttää tämä julma murhaaja ennen kuin hän iskee uudestaan.

Pahan verkko

Max Seeck - Pahan verkko

Marraskuisena yönä kaksi nuorta somevaikuttajaa katoaa salaperäisesti suosikkiartistin levynjulkaisubileiden jälkeen. Heillä on kymmeniätuhansia seuraajia, ja heidän viimeisessä Instagram-päivityksessään näkyy majakka sateen piiskaamalla kalliolla keskellä merta.

Rikosylikonstaapeli Jessica Niemi saa tapauksen hoitaakseen, ja jokainen johtolanka tuntuu johtavan umpikujaan. Mutta mitä enemmän Jessica tutkii, sitä selvemmäksi käy, että hänellä on vastassaan vastustaja, joka ei aikoa lopettaa leikkiä kesken.

Ajan kuluessa paine kasvaa, ja Jessican on löydettävä ratkaisu ennen kuin lisää uhreja vaaditaan. Jäljitetäänkö kadonneet somevaikuttajat ja paljastetaan mysteerin takana oleva pimeys vai jäädäänkö ansaan tuntemattoman vihollisen valtaan?

Kauna

Max Seeck - KaunaYritysjohtaja Eliel Zetterborg löydetään raakamurhattuna Helsingin keskustassa sijaitsevasta asunnostaan. Murtautumisjälkiä ei ole, mutta olohuoneen lasipöydällä lepäävät palapelinpalat herättävät kummastusta. Vain muutama päivä ennen surmaa Zetterborgin yritys ilmoitti massiivisista irtisanomisista.

Rikosylikonstaapeli Jessica Niemi on jättänyt väkivaltarikosyksikkönsä Helsingin poliisissa keskittyäkseen omaan tutkimukseensa, mutta Zetterborgin tapaus tuntuu kietoutuvan omituisella tavalla hänen ympärilleen. Kun murhan ympäriltä paljastuu yhä synkempiä yksityiskohtia, Jessica ei voi enää vastustaa kutsua vaan palaa takaisin toimintaan. Ratkaisu lähestyy, mutta pimeyden syvyyksissä piilee vaara, joka uhkaa sekä Jessican omaa elämää että totuuden paljastamista.

Loukko

max seeck - loukkoYksinäinen saari piirtyy synkkänä maisemana, ja joka yö kello kaksi laiturille ilmestyy sinitakkinen tyttö. Kuka tahansa rohkea, joka uskaltaa lähestyä häntä, kohtaa varman kuoleman.

Rikosylikonstaapeli Jessica Niemi astuu jälleen karmivan mysteerin äärelle. Saaren synkät salaisuudet kietoutuvat yhteen nuoren tytön kohtalon kanssa, ja Jessica joutuu kohtaamaan vaaran, joka uhkaa niin hänen omaa elämäänsä kuin järkyttäviä totuuksia.

Vain hänellä on rohkeutta ja päättäväisyyttä päästäkseen perille saaren synkän arvoituksen ytimeen ja lopettamaan pahuuden kierrettä. Aika käy vähiin, ja jokainen hetki voi olla ratkaiseva selviytymisen ja oikeudenmukaisuuden kannalta.